tugbakadir Suzii-90 haklısınız aslında bundan sonra ben de dikkat edeceğim en azından iki üç günde bire düşürürsem iyi olur
Suzii-90 Sermec27 gecer insallah canim vaktinde zamanında doğuralimda ne kadar zorlansam da bebeğimle çıkmak istiyorum hastaneden bu haftada doğarsa kuveze girer dedi dr insallah 38 i görürüz hayırlısıyla
Sermec27 Suzii-90 inşallah zamanında dogum yaparız Allahın izniyle canım Allah yardımcımız olsun inşallah 🤲
Eceee7 Suzii-90 canim bilemedim ya yemekten sonra yürüdüm ondan mi bilemedim ne zaman yürüsem cok dusuyor
Suzii-90 Eceee7 bilemedim ki canim çevrede kimse yok mu deneyecek ben mesela ilk aleti kuzenin kızı diyabet onun aletiyle denedim benimki hep düşük gosteriyormus onunkinde yüksek cikmisti o şekilde değiştirdim aleti başka aldım
Deletedmom737382 @Ozge890 canim bebegin sekerini doktor göremez o sadece dogumdan sonra belli olur. Dikkat edersen zaten Allahin izniyle hicbirsey olmaz. 😌
Eceee7 Sermec27 her doktor farklı birseynuguluyor iste canim salı günü muhtemelen kandan tokluğa bakarlar en son 27+1 de 134 çıkmıştı tokluk
Deletedmom737382 Suzii-90 aynen bende. 140 gecmesin yeter vallah yoruluyorum. Canim cikiyor. Bide bu halimle kosturmaca bitkin düsüyorum.
Suzii-90 Deletedmom737382 sende de oluyo mu canim bebek büyüdükçe daha çok yeme isteği daha fazla bitkinlik yorgunluk yemeyince az yiyince öyle oluyorum
Eceee7 Suzii-90 canim yok hiç tanıdık ama kanda bakıyorlar her kontrolde bebiste iyi gidince şimdiye kadar doktorda cok takılmıyor
Eceee7 Sermec27 bende 24 e kadar 9 10 kilo almistim diyetten beri 3 kilo daha almışım canim gobegim kocaman oldu hersey ayni gibi duruyor bacaklarım falan ama dogumda ne kadarı gider bilmiyorum saglikli olalım da inşallah başka birsey istemem
Sermec27 Eceee7 ben 6 haftada 500 gr almışım sadece bilmiyorum bundan sonra bu yemeyle kılo alır mıyım bilmiyorum Allah yardımcımız olsun inşallah 🤲 🥰
Deletedmom737382 Suzii-90 evet canim ilk cok kötüydü ama alisiyorsun. Migdem kücüldü artik. Baslarda doymuyordum ama cok sükür alisdim. Sende alisirsin cünkü mecburuz😂
Suzii-90 Deletedmom737382 yok canim 10 haftadır alışamadım 🥴 az kaldı inşallah ittire ittire gidiyoruz 37 de dikislerim alınacak o zaman bile doğum olabilir 🤗
Deletedmom737382 Suzii-90 ben baslarda oturup aglamak istiyordum. Doktor dedi hatta insülin yaziyim rahat edersin, istedigini yersin gibisine. Istemedim. Ama cok sükür daha rahatim alisdim baya. Saglicakla gelsinler canim Rabbim bizide tez zamanda kurtarir 😌🤲🏻
Alinamoms Suzii-90 ben bile 1 haftada 1 kilo vermişim canım destekli beslenmediğimiz için artık vücut kastan ve yağdan yakmaya başlamış durumda kendimi yorgun ve güçsüz hissediyorum o yüzden de
Suzii-90 Alinamoms dimi canim ya bende öyleyim o yuzden artık az yiyimde az çıksın demiyorum yiyip doyayim 140 ı geçmesin diyorum biraz daha karbonhidrata ihtiyacım var idrar da keton çıkınca korktum ama doktorum tehlikeli değil dedi cok şükür dünden beri strese girmiştim niye çıktı diye diyetten olduğunu anladım