Sermec27 Eceee7 benim valla genelde 100 110 hadi rn yüksek 126 cıktı en yüksek 6 haftadır ama 144 ü ilk kez gördüm bir daha asla yapmam böyle gözüm korkttu
Deletedmom737382 Sermec27 benimde bacaklarim. Maff oluyorum vallah bu halimle. Seker düscek diye kosturuyorum 🙄
Sermec27 Deletedmom737382 valla Allah yardımcımız olsun benim iyi gözüm korktu artık ben diyetin dibine vururum 😁
Sermec27 Tubaaa90 Deletedmom737382 Suzii-90 Eceee7 kızlar baya tur attım evde gece gece 3 4 bardak su da içtim bu arada labovaya fakan da cıktım 2 3 kere bilmiyorm 2 saatten sonrasını ölçmek ne kadar dogru ama 2. Bucuk saat sonra ölçüm yaptım 70 e düşmüş bu sefer de cok düşürmüşüm 🥰
Deletedmom737382 Sermec27 iste ben haftalarca korkumdan yiyemedim. Hamburger ve gözlemeden sonra bile siniri gecmedim ama nasil suclandim. Isin icinde bebek olunca dahada korkuyorsun🙄
Sermec27 Deletedmom737382 aynen öyle aslında daha öncede yemiştim böyle hatta onda bol kaşar ve Mısır vardı bunda ne kaşar ne mısır vardı hatta bşr dilimi de eşime verdim ama onu öğlen yemiştim 135 cıkmıştı sanırım bunu gece yediğim için böyle oldu uzun süre asla yemem artık yesem de yarım yerim ve öğlen yerim
Deletedmom737382 Sermec27 iste canim bu seker borsa gibi bi iniyor bi cikiyor😂 bi hafta yedigin öbür hafta cikartiyor. Bana kac hafta oldu cözemedim bundan sonrada cözemem. Allahim kimseye vermesin zor yani🙄
Sermec27 Sinemlim normalde olması gerekenden fazla cıkıyor bebeğin içinde bulunduğu sıvı amnion sıvısı yani iyi bir sey değil
Sinemlim Sermec27 tskler. Peki Susan fazla cikmasiyla sekerin yüksek olmasi arasinda bir bag varmi Vera bir rol oynuyormu
Erni34 Sermec27 nasıl bir diyet uygulayıp suyunuzu normale getirdiniz benim de suyum biraz fazla çıktı da yardımcı olabilir misiniz?
Sermec27 Sinemlim evet var tabi suyun fazla olmasının başka sebebleri de var ama su fazlalıgı da şekerle alakalı benim 22 de su fazlalıgı cıkmıştı detaylı ultrasonda hemen diyete başladım 26 da normale döndü ama gebelik şekerim cıktı yani benimki şekerle alakalıymış
Sinemlim Sermec27 ok simdi anladim Gecmis olsun. Benim gecen Hafta detayli yapildi hersey normal. Sali günü de seker testi yaptik insl iyi cikar. Testten Sonra cok kötü oldum elim ayagim titredi, basim döndü.
Dilara1903 Deletedmom737382 sanki şekeri düşürüyor gibi hissediyorum içince, sallama olanlar varya ondan içiyorum. Tadını da seviyorum
Deletedmom737382 Dilara1903 evet canim yesil cay sekeri düsürüyor. Ama gebelikte malesef tafsiye edilmiyor. Dikkat et
Dilara1903 Sermec27 gece yediğin içindir. Öğlen ve akşam aynı şeyi yiyip ölçüm yaptığımda gündüz 108 çıktı gece 122 çıktı
Dilara1903 Sermec27 süper ya senin açlıklar düşük çıkıyor zaten. Meyve yiyor musun gün içinde? Bi de akşam veya öğlen açlığını ölçmeden kaç saat önce bişey yemiş oluyorsun?