Deletedmom737382 @Sermec27 @Suzii-90 @Eceee7 günaydin kizlar 🌸 burasi iyice whatsapp grupa döndü😂 bugün annem geliyor tüm gün bana, yemekler ondan🥰 bugün yirttim vallah, düsün düsün artik fikrim kalmadi 😅
Suzii-90 Deletedmom737382 gunaydin cnm öyle oldu valla ama güzel de oldu ben hep kendim uğraşıyorum ama bugün benimde kontrolüm var o yüzden kuzene gidicem fırsattan istifade edelim dimi bugün bende ondayim 🤗😁
Suzii-90 Deletedmom737382 bu arada aclik baktım 69 çıktı niye böyle düşük acaba bide yogurt yiyip yatiyorum
Sermec27 Deletedmom737382 aynen öyle bacım bende gebelik takibinden geldim kan idrar verdim kalp atısı fakan dinlendi 146 atıyormuş oğlumun kalbi eve geldim şimdi kahvaltı yapcam ben ne yapsam karar veremedim daha 🥰
Deletedmom737382 Suzii-90 aynen canim iyi oldu birbirimize destek oluyoruz, fikir aliyoruz. Bosver git biraz degerlendir 😂
Deletedmom737382 Suzii-90 belki makinede arza var? Bence saglik ocaginda bide baktir acligina ve ayni anda kendi makinenle ölc bakalim ne cikicak. Vallah ben aksam yesemde yemesemde sabah 70 hic görmedim😂
Deletedmom737382 Sermec27 cok sükür, InsAllah iyi haberler aliriz. Sevindim canim🥰 ben yaptim vallah, yumurta,zeytin,kasar,saltalik felan yedim. Bu arada roka varya oda düsürüyor sekeri bide cok saglikli. Onuda cok tüketiyorum ben. Aklinizda bulunsun😘
Suzii-90 Deletedmom737382 önceki makinem bozuk diye bunu aldım ama çok acıktığımda düşük cikiyo benim canim sabah da çok açıkmistim acıkınca düşüyo anlıyorum bünyeden de fark ediyorum ama seker yuklemesinde 92 cikmisti onlarda yüksek cikiyo nedense saglik ocagina gitsem orda da yüksek cikar 🤷♀️ oralarda farklı cikiyo nedense
Sermec27 Deletedmom737382 bende 1 yumurta 1 dilim tam bugday ekmeği salata yanında da zeytin yiycem bakalım kac cıkacak 🥰
Deletedmom737382 Sermec27 aclik nekadardi canim? Aynen bende ekmek yedim bir dilim. Sadece kahvaltida yiyorum ekmek🙄
Deletedmom737382 Sermec27 benim 104 cikti canim😌 ilk gebelikte gebelik sekeri olan ikincidede olma ihtimali 50% mis. Bide daha erken test ediliyormus. Bu demek oluyorki erken haftalarda diyet ve ölcüm🙄 InsAllah hicbirimizde cikmazz yaa
Sermec27 Deletedmom737382 benim ilk oğlumda cıkmamıştı gebelik şekeri bunda cıktı ama ben gebelik öncesi ve sonrasında cok üzüntü cok stres cektim büyük ihtimal ondan dolayı geldi seker bir dahaki gebelikte cıkar mı bilmiyorum
Deletedmom737382 Sermec27 evet üzüntü ve stress kesinlikle sekeri tetikliyor. Benim kuzenimde ilk gebeliginde hem tansyon hem seker vardi. Hatta insülin bile kullandi. Ikinci bebekde ikiside cikmadi🤷🏻♀️ InsAllah bizdede öyle olur
Sermec27 Deletedmom737382 inşallah bir daha ki gebelikte daha rahat olurum ben cok ağladım oğlumdan dolayı cok stres yaşadım hamile kaldım kanamalar oldu falan yine en başından beri stres üzüntü böyle patlak verdi bende işte inşallah sağ salim dogum yaparızda bir daha ki gebelikte cıkmaz
Deletedmom737382 Sermec27 inanirim canim kolay degil tabiki. Insan korkuyor. Hareket ettimi etmedimi hep stress🙄 anne olmak kolay degil, hepimiz sag salim kavusalim bebislerimize. Benim haftaya randevum var bakalim ne dicek doktor
Sermec27 Deletedmom737382 öyle canım benim randevu 19 nisanda daha var inşallah hayırlı haberler alırız Allahın izniyle 🤲 🥰
Sermec27 Deletedmom737382 tokluk 130 cıktı bir tane tam bugday unundan yapılmış sandviç ekmeği var cokta büyük değil aslında doyurucu biraz arasına beyaz peynir az salata az domates yedim yanında 3 zeytin 1 yumurta yedim cok tükeymiym o ekmeği bari
Eceee7 Gunaydin kızlar bende yumurtami avokado mu cevizimi yedim bir güzel eşim nöbetli calisiyr çıkınca aradi pankek yapsana diye canı cok istemis yaptim 1 2 tane bende yedim ara öğün niyetine oldu içinde seker un var ama azıcık yedim inşallah şekerimi yükseltmez Suzii-90 Sermec27 Deletedmom737382
Dilara1903 Sermec27 süper ya senin açlıklar düşük çıkıyor zaten. Meyve yiyor musun gün içinde? Bi de akşam veya öğlen açlığını ölçmeden kaç saat önce bişey yemiş oluyorsun?
Sermec27 Dilara1903 canım meyve tüketmiyorum ben genelde 10 gibi bırakıyorum bir sey yemeyi ve su içmeyi ama dü gece 10 da bir seyler yedim cok acıkmıştım 144 cıktı sekerim ev içinde baya dolaştım idrara falan cıktım şükür düştü hatta sabah yüksek cıkar diye düşündüm ama şükür düşük cıktı
Dilara1903 Sermec27 ya meyvesiz ne kadar doğru oluyordur sence? Doktoruna bir sorsaydın? Dahiliyecinin bana verdiği listede bile 4 meyve var🤷♀️
Deletedmom737382 Suzii-90 vallah bu sekeri cözemedim. Bendede acliklar hep degisiyor. Tokluklarim cok iyi. Artik kafam almiyor vallah 😪