Her şey çok muamma insan bazen kestiremiyor benim bugün 30. Hafta bitti şeker konusunda hala %100 emin olamıyorsun herşeyde ve farkında olmadan şekerin en büyük düşmanı sıkıntı stres yapıyoruz hep. emin olun 1 baklava ile yaşadığımız stres aynı gibi geliyor bana çünkü bazı kafaya taktığım günlerde şekerim 180 200 bile gördü bazı günler 3 dilim karpuz yedim 1. Saat 120 oldu yani kim için ne için ne desek boş kalıyor bünye işte kafasına göre takılıyor. Önceden gebelik şekerinin ne kadar zor olduğunu anlatırlardı anlam veremezdim. 13 yıldır sigara içiyordum hamile olduğumu öğrendiğim an bıraktım ama bu yemek işi bambaşka bişeymiş insanın nefsiyle terbiye olması ve ucunda evlat sağlığı olması çok zor onun için doktorun dediklerinden ziyade kendi vicdanımız aslında büyük bir diyet bizim için. Kusura bakmayın uzun yazmış olabilirim ama buradaki herkesin çabalarını gördükçe bana da hep ha gayret dememe sebep oluyor inşallah evlatlarımızı sağlıkla sıhhatle huzurla kucağımıza alırız hep dualarımdasınız 🤗