Sermec27 Deletedmom737382 inşallah canım inşallah sırayla biz de geliriz arkandan inşallah daha benim 10 hafta var 🥴
Deletedmom737382 Sermec27 cabuk gecer canim inan bana. Sadece simdi bende biraz zaman gecmiyor, dogum yaklasiyor ya😂
Sermec27 Deletedmom737382 evet bir de riskli gebeyim kayıplarım var ya o acıdan da cok zor geçiyor inşallah sağ salim kavusuruz evlatlarımıza 🤲 🥰
Deletedmom737382 Sermec27 Amin InsAllah. Hep iyi düsün iyi olsun. Allahim kimseyi yari yolda birakmaz. 🥰🌸
Suzii-90 Ya kızlar ağlamak istiyorum ev sahibimizin kızı pasta getirdi iki koca dilim unuttu galiba benim sekerim olduğunu iki çatal zorla yedim korka korka çok da güzeldi yaa dogurunca ilk işim koca bi pastayı kendim yicem 😬😆
Deletedmom737382 Suzii-90 bizede eltim getiriyor hep kendisi cok güzel pastalar yapar 🤤 ama korkumdan hic yemedim 🙄
Dilara1903 Sermec27 tam buğday unundan lavaşı nerden aldınız acaba daha bugün aklıma geldi dedim acaba var mıdır böyle bişey😄 bir de yeşil çay içiyor musunuz ya çok merak ediyorum içen var mı zararı var mıdır diye
Dilara1903 Deletedmom737382 yaaa neden önermiyor Peki? Ya bana ilk haftalarda içme sonrasında günde bi fincan serbest demişti diye hatırlıyorum ama emin olamadım. Üç gündür içiyorum yarım kupa falan
Deletedmom737382 Dilara1903 neden önermedigini sormamisdim canim 😅 sadece icme demisdi. Cogu kisiden duydum bide icilmemesi gerektigini.. bence icme. Canin mi cekiyor?
Sermec27 Deletedmom737382 Suzii-90 Dilara1903 Eceee7 ay kızlar gece yediğim için mi bilmiyorum ama bir de 1 dilimini eşime verdim 144 cıktı yaa ayy keşke yemeseydim ilk kez böyle cıktı
Dilara1903 Deletedmom737382 sanki şekeri düşürüyor gibi hissediyorum içince, sallama olanlar varya ondan içiyorum. Tadını da seviyorum
Deletedmom737382 Sermec27 canim stress yapma 4 mg dl siniri gecmissin sadece. Bidakine daha dikkatli olursun, birkerelik birsey olmaz sonucta fazla gecmemissin. Stress yaparsan dahada yükselir. Bidakine gün ortasinda yersin hemen yürüyüs yaparsin.
Suzii-90 Sermec27 yok canim bisey olmaz arada benimde oldu 10 kere falan olmuştur belki düşüyorsa sıkıntı yok
Tubaaa90 Deletedmom737382 ağzımda tuhaf bi tat var demişsin canım nasıl bi tat böyle meyvesi tatlımsı bi tat mı
Deletedmom737382 Tubaaa90 yok canim acimsi gibi. Sanki ilac yutmussum agzimda tadi kalmis gibi. Sendedemi var?
Dilara1903 Eceee7 Ece hanım size bişey sorabilir miyim ? Gün içinde yemek yediğiniz saatleri yazabilir misiniz? Ana ve ara öğün saatlerini?
Sermec27 Tubaaa90 Deletedmom737382 Suzii-90 Eceee7 kızlar baya tur attım evde gece gece 3 4 bardak su da içtim bu arada labovaya fakan da cıktım 2 3 kere bilmiyorm 2 saatten sonrasını ölçmek ne kadar dogru ama 2. Bucuk saat sonra ölçüm yaptım 70 e düşmüş bu sefer de cok düşürmüşüm 🥰