Deletedmom737382 Sermec27 simdi yiceksin degil mi? Mutlaka ölcdükden sonra haber ver, InsAllah cikmaz😘
Sermec27 Deletedmom737382 yok 1 saate yerim daha 1 bucuk saat olmadı yemek yiyeli az ara vereyim 🥰 ama ölçüm de yapcam yedikten sonra merak ediyorum kaç cıkacak
Sermec27 Deletedmom737382 kan ilacı içtim ye mecbur 1 bucuk saat geçmeli günde 3 tane içiyorum ne zaman ne yiyeceğimi bilmiyorum süt ve süt ürünleri ile tüketmek yasak ya
Sermec27 Eceee7 Deletedmom737382 Suzii-90 bu arada kızlar burda yasmink diye bir arkadaş vardı onunda gebelik şekeri vardı dogum yapmış bide umut olsun inşallah 🤲 🥰
Sermec27 Eceee7 öyle lavaşta zaten tam bugday unuyla yapılmış yükseltmez bence bakalım deniycem birazdan 🥰
Eceee7 Deletedmom737382 öğrenince yazacam canim surekli e nabiza bakiyrm.oraya da düşüyor diye inşallah cihaza güvenip rahat davranmıyorumdur biraz gevşetiyrm bazen yediklerimi salı doktor.kontroljmuz de var gelişimini de cok merak ediyorum
Deletedmom737382 Eceee7 vallah hepimiz cihaza güveniyoruz canim. Elimizden baska birsey gelmez. Allahim büyük. Benimde haftaya randevum var InsAllah hayirli haberler aliriz 🥰
Deletedmom737382 Sermec27 aynen canim gördüm hatta yazdim gectimi seker diye 😂 cünkü cogunda geciyor. O bide insülin kullaniyordu. Haber bekliyorum🥰
Eceee7 Deletedmom737382 inşallah canım ptesi heyecandan uyuyamam.ben gidince.kalbim küt küt iyi haberler alırız inşallah 😊
Deletedmom737382 Sermec27 dikkat edersek Rabbimin izniyle gecer. Bizim sekerimiz yüksek seyretmiyor cok sükür. Gerci yüksek cikanlarda bile geciyor okadar kisi taniyorum🙃
Sermec27 Deletedmom737382 aynen biz dikkat ettiğimiz sürece hep düşük senln dogum yakın bizi de haberdar edersin dogumdan sonraki durumlardan 🥰
Sermec27 Deletedmom737382 Suzii-90 Dilara1903 Eceee7 ay kızlar gece yediğim için mi bilmiyorum ama bir de 1 dilimini eşime verdim 144 cıktı yaa ayy keşke yemeseydim ilk kez böyle cıktı
Sermec27 Deletedmom737382 inşallah canım inşallah sırayla biz de geliriz arkandan inşallah daha benim 10 hafta var 🥴