Feride-42 Akşam yemeğinde bir dilim tam buğday ekmeği bir küçük tabak etli pilav bir tabak salata bir kase yoğurt iki parça karpuz yedim 1. Saat 119 çıktı
Lumina Merhaba ben yeni teşhis aldım da, doktorum yalnızca ilk saat önemli onu ölçmen yeterli dedi ve 140 altı olmasını bekliyoruz dedi ama sizler sanki çok yüksekmiş gibi yazmışsınız, ben daha yeni diyete başlayacağım, çok zor geliyor 😓
Feride-42 Kahvaltıda 1.5 dilim tam buğday ekmeği bir domates bir salatalık 3 kaşık kıymalı yumurta yedim
Cycanbaz Dilekhd ben de şu an aynı durumdayım. Şeker yüklemede şeker çıkmadı ancak bebek iri. Eşim ve ben de iri ve uzunuz ancak doktor yine de şeker takibi yapmamı söyledi 35 haftalığız şu anda. 3 gündür şeker takibi yapıyorum.
Yenianneadayi2208 Feride-42 börek sanırım tam bir felaket. Bendr dün 2 adet sigara böreği büyüklüğünde börek yedim 146 çıktı 🤦♀️ çok hareket ettim, su içtim bol bol da 2.saat 104e düştü. Demek ki börek sıkıntı bir kaç dilimi bile.Ya bir de ben çok başındayım 17 hafta.. Nasıl geçecek böyle hamilelik hiç bilmiyorum 😭 canım herşey istiyor ama yiyemiyorum
Feride-42 Yenianneadayi2208 bende 20.haftada başlamıştım ilk zamanlar işkence gibi geliyordu oturup ağlayasım geliyordu ama şimdi alıştım ve bana yasak bazı şeyler bile dokunmuyor o da beni mutlu ediyor tabi
Yenianneadayi2208 Feride-42 ben 13 te başladım diyete. Bu 4. Haftam ama zor oluyor. Herşeyi zamanlı yemem lazım, canım bişey istiyor ama yiyemiyorum.Dikkat ettiğim halde bazen yüksek çıkıyor. Anlam veremiyorum. Sabır ☺️
Yenianneadayi2208 Merveyzc1661 hayır yoktu. İlk gebeliğimde sıkıntısız ilerlemişti. Şeker yüklemesinde de şekerim iyiydi. Fakat bu hamileliğimde hem tiroit hem düşük tansiyon hemde şeker ile cebelleşiyorum. Anlamadım. Kadın doğum doktoru rutin kan tahlili yapmıştı şekere de bakmış sınırda çıkınca endokrinolojiye gittim. Açlık tokluk şekerine bakıldı yine sınırda çıkınca diyetisyene yönlendirdi.O gün bugündür diyetle ilerliyorum
Merveyzc1661 Yenianneadayi2208 zor kuzum rabbim sifalandirsin insallah ama bir sekilde geciyor bitiyor uzulme streste yapma
Yenianneadayi2208 Merveyzc1661 amin cümlemizi inşallah. Bebeklerimiz için sabrediyoruz napalım. Bir de kaybım var ileri haftalarda. Daha da stresli geçiyor zaten. Olabildiğince kendimi motive etmeye çabalıyorum. Üst üste böyle hastalıklar çıkınca da korku telaş stres hepsi birbirine karışıyor iyice
Sermec27 Yenianneadayi2208 canım genelde bizim gibi bebek kaybetmiş @Feride-42 annelerde gebeliğe stres üzüntü ile başladığımız içinde seker cıktı diye düşünüyorum benim ilk oğlumda cıkmamıştı mesela Allah yardımcımız olsun canım ben 22 de başlamıştım diyete
Yenianneadayi2208 Sermec27 üzüntü stres dediğin gibi tetikliyor olabilir canım. Artık bebek iyi olsun da razıyım diyorum.Hamileliğe diyetle başladım neredeyse ve diyetle bitireceğim anlaşılan. Hayırlısı ne diyelim. Sen nasılsın, bebeğin nasıl 🥰 Rabbim bizler3 de sağlıcakla kavuşmayı nasip etsin inşallah 🤲