Feride-42 Nundiyebiri yok canım biliyorum yollayacağını zaten şurda ne kaldı 32+3 olduk 38 de olur doğum ya da daha erken
seyma_utku Açlık 100 çıktı anca o kadar düşmüş. Yemekte üç kaşık mercimek çorbası, 4 tane küçük köfte ve salata yedim bol hareket ettim 92 çıktı. Bir şey anlamadım bu işten
Feride-42 Nundiyebiri kuzum ben oğlumu ve kızımı 38 de doğum yaptım ve bir 38+3te kaybım olduğu için bekletmez sanmam riske atmaz
Nundiyebiri Feride-42 burda bir ben. Mi 41 i beklicem adalet mi evet serayda o yüzden 37 de dogurdu hayırlısı bakalım ozaman
Nundiyebiri Feride-42 Bebek kilo almayı bırakmış az alıyormuş ve ben ünsilin kullanıyorum. Bakalım hayırlısı
Merveyzc1661 Feride-42 neden riskli olsun diywt yapıyoruz sonuçta yüksek yüksek değerleri görmüyoruz ki benim son 8 gün kaldı mesela
Nundiyebiri Feride-42 Valla bende verip verip duruyorum En son gittim alması gerekenden az almış dedi ama herkes bir değil tabikide
-ilk-gebelik Merve1992mesut canım benim de optima emin olmak için sağlık ocağında aclık tokluk verdim açlıkta optima 4 düşük ölçtü bizim cihaz. Toklukta 9 düşük ölçtüZ yani yaklasık 5-10 arası yüksek ya da düşük yanılma payı var bence iyi bir cihaz tamamen yüzde yüz olamas zaten
Feride-42 Bugün çok yoğundum birşey yiyemedim malesef şimdi iki parça börek ve bir kase yoğurt yemiştim 1.saat 141 çıktı 🤦♀️