seyma_utku Tazeanneadayisi baktım internetten içeriğinde şeker nişasta her şey var yeme canım bence yaaa 😟
Tazeanneadayisi seyma_utku Yemiyim o zaman napayım bunu da doğumdan sonra yiyecekler listesine ekleyeyim 😪
Ayceycev Kizlar 1.saat tokluk şekerim 152 cikti (50gr ictim) cok yuksek mi bu, doktor haftaya 100 gr yapalım bir de yuksek cikmis dedi 😞 diyet vs gerekir mi acaba
Tazeanneadayisi Ayceycev Gerekir canım ama diyetle toparlanılacak gibi çıkmış stres yapma yaptıkça daha çok çıkıyor
Tazeanneadayisi Feride-42 Eşim işten gelsin ben 1 tane tadayım gerisini o yesin ben daha da görmeyeyim😁 anca öyle baş edebilicem ama haftalar geçtikçe bu istekler beni benden alıyor 🤤
Feride-42 Tazeanneadayisi hepimiz öyleyiz kuzum merak etme 😊 ben arada bir dilim baklava bile yiyorum yükseltmiyor ara öğün olarak tabi ana yemeğin üstüne tatlı niyetine yemiyorum. Yeyip ölçtüm yeyip ölçtüm hep öyle kendimi tanıyıp dengeledim
Feride-42 Sabah kahvaltıda 2 dilim tam buğday ekmeğine 2 yemek kaşığı süzme yoğurt sürüp yedim yanında 3 ceviz domates salatalık yedim 1.saat 128 2.saat 89 çıktı
Elizanleyla Nundiyebiri valla benimde 2 gün önce akşam sanci vardı yarım saat sürdü geçti bidaha tık yok🤭