Merveyzc1661 Elizanleyla son 9 güya ama tık yok 😂 heycandan çok biraz korku var gibi sonraki hayatım hakkında 🥶
Merveyzc1661 Feride-42 senin ikinci saatin muhteşem düşüyor benim bu değer olsa ikinci saat genelde 105 104 oluyor 😢
Elizanleyla Merveyzc1661 bendede korku heyecan karışık duygular var bide doktor bayrama denk geliyo beklersen çocuk doktoru olmayabilir dedi korkuttu karmaşık duygular içindeyim 🤔
Didem_678 Sermec27 Evet üç gün önce malesef ögrenmiş bulundum telefonda doktorumdan ben meyve çok yiyordum tatlıyla aram yoktu çok ölçüm cihazıda almadım bir ay dikkat et dedi bazı seyleri biliyorum da çok da n yapmam gerektigini bilmiyorum aslında
Merveyzc1661 Elizanleyla aman korkma nasil doktor olmaz hastanede oyle diyip sezeryanla isin icinden cikmaya calisiyorlar 😊
Merveyzc1661 seyma_utku aynen kuzu pes pese bu post dagilcak rabbim dusmanima bile gebelik sekeri vermesin diye dua ettim hep 🤭
Elizanleyla Merveyzc1661 aynen öyle dedi sezeryan yaparım dedi bide özel olcak yani nasıl doktor olmaz anlamadım 😏
seyma_utku Merveyzc1661 amiiiiin inşallah doğumdan sonra yiyeceğim şeylerle motive ediyorum kendimi 🥲