Nundiyebiri -ilk-gebelik eger çok uyuyorsanız gece yatmadan bir bardak süt için aç karna yatınca da sabah yükselebilir
-ilk-gebelik Nundiyebiri onu da deneyeyim canım ama ben de bir gariplik var az önce fanalık geldi baya öğünlerimi yapmama rağmen bugün hatta kacamak yapıp bir dilim baklava yedim şekerim 51 cıktı. Pazartesi hemen endokrine gidicem cümkü sekeeim cok düzensiz ve ayarsız sabah ayrı gün içinde ayrı
Ysmn029 Kızlar bana dua edin lütfen doktora geldim bugün hersey yolundaydı nst istedi doktorum girdim sancım çıktı baya bırakmadı doktor yatış verdi göndermedi ciğer geliştirici yaptı 33+3 üm
Nundiyebiri -ilk-gebelik inanki 16 haftadır şekerim var artık duayeni olmam lazım ama ben bile çözemedim 😁😁😁
Nundiyebiri Ysmn029 ayyyy canım çok geçmiş olsun bende de o haftada düzensiz sancı vardı hiç dert etme inşallah bir şey olmaz rabbim yanınında inşallah hiç bir şey olmaz sen stres falan yapma kendine rutin gibi düşün tansiyonuna şekerine de dikkat et
Merveyzc1661 Ysmn029 kuzum birşey olmaz allahın izni ile dualarımız seninle umarım sancıların devam etmez bende de 35 ten beri sancı çıkıyor
Ysmn029 Merveyzc1661 peki sen hissediyor muydun canım sancıları ben hiç birşet hissetmiyorum nst de sancı deyince çok şaşırdım karnım çok sertleşmiş ben normal sanıyordum dikkat edin bu belirtilere
Merveyzc1661 Ysmn029 canım bende o sertleşmeleri hissediyordum ama normal zannediyordum meğer onlar sancıymış ama benim doktorum sancıdan sonra açıklık baktı yoktu hareket azalırsa gel dedi sonra dün gittim yine sancım vardı ama önceki kadar yüksek değil dedi aynı şekilde hareketleri takip et dedi gönderdi
Feride-42 Ysmn029 Allah Allah neden oldu ki canım ya inşallah düzelir sancılarını giderirler korkma sen dua et
Ysmn029 Feride-42 valla bilmiyorum ki canım ben hissetmiyorum nst de çıktı ilk kaybımdan dolayı da doktor riske atmadı bu gece yatış verdi
Ysmn029 Merveyzc1661 açıklık bakmadı da ultrason da baktı rahşm ağzı kapalı dedi bir de sezaryen olacağı için açıklık bakarlar mı bilmiyorum
senem6363 BirMuallime benimde tokluk şekerim yüksek çıkıyo diyet yaptımda fayda olmadı perşembeye insüline başlicam çok korkuyorum iğnedende
Merveyzc1661 Ysmn029 benim normal ilerliyor nasipse bir aksilik çıkmazsa o yüzden baktı sanırım doktor canım dün gittiğimde bakmadı mesela
seyma_utku Bugün dışarıda yemek zorunda kaldım. Bulgur pilavı, karışık ızgara ve cacık yedim. Yanında patates közlemesi gibi bir şey vardı minicik yedim. Eve gelince 2. saate yetişebildim ve 153tü. Yıkıldım 😣 Daha tövbe dışarıda yemeye