-ilk-gebelik senem6363 öğlen akşamlarınız aslında 140 dan dusuk ama sabahlarınız yüksek inşallah en kısa zamanda düşee canım
-ilk-gebelik senem6363 kullanan cok kişi var canım korkma eğer doktor öyle uygun gördüyse bebeğin için en iyisidir emin ol
seyma_utku senem6363 sürekli yüksek olmasından iyidir insülin canım boş ver. İnşallah en kısa zamanda normale döner
senem6363 -ilk-gebelik aynen onada alışocaz zaten gebeliğimin ilk haftasından beridir düşük iğnesi vuruyodum ondanda korkuyodum ama bebeğim için mecbur vurduruyordum bunada alışıcaz artık🙈
Nundiyebiri senem6363 ooo günde 8 tan vuruyorum çatır çutur ben ilk gün vuramadım diye acile gittim 😁
Nundiyebiri senem6363 kız yok ne acıması ben bacaga vuruyorum ızıcık etini tutup çat çat sıfıracı damar yolu kan vermek bile çooook acıtıyor öyle söylim gözünü kapat vur anlatıyorlar zaten ama anlamıyorsun korkudan 😁😁
Ysmn029 Nundiyebiri valla canım ben iyiyim bişey hissetmiyorum hala 9 gibi nst bağladı tekrar biraz çıktı yine sancı serum verdi tekrar gece 4 gibi bir daha girecekmişim bekliyorum öyle