Feride-42 minnakveben ikinizde iyisiniz ya nasıl olduğu önemli değil huzur içinde büyüt yavrunu inşallah 😍
Kuzucuklar Sermec27 hoş buldum canım amin inşallah yaa korkudan bisey yiyemiyorum az önce az karnına ölçtüm 163 çıktı
Merveyzc1661 minnakveben aaa gözün aydın olsun kuzum sağlıkla büyüt nasılsınız iyimisiniz şekerden ne haber 🙊
Kuzucuklar Sermec27 aynen hemde çok yüksek doktorum 140 üzerine çıkmasn demisti yarın arayıp konuşacam canım bakalım ne olacak
Cigdem-96 Sermec27 benimde gebelik şekerim çıktı yüklemede 181 çıktı direk dahiliye Dr ünsilün başladı açlık 107 çıkıyor sabahları tokluk da bugün makarna yiyedikten sonra 171 çıktı öle çavdar ekmeği yiyemiyorum bi sıkıntı olur mu
Sermec27 Cigdem-96 canım orasını doktorun bilir ben her gün 1 dilim tam bugday ekmeği yiyordm yükselmiyordu bazen de 1 tabak tam bugday makarna yiyordum yine yükselmiyordu
seyma_utku Açlık 87, kahvaltıda peynir, kaşar peynir, 2 tane haşlanmış yumurta, salatalık, bir dilim kepek ekmeği ve çay içtim 116 çıktı.
-ilk-gebelik Sabah açlığım 105, öğlen açlığım 65 . Şaşkınım kızlar sadece sabah açlıklarımda sorun oluyor . Gece hareketsiz kalıyoruz ama ne yapabilirim sonucta . Pazartesi endokrine gideceğim belki bir öneri de bulunur. Hangi değer aralığında olursan ilaca başlanıyor onu bilmemek sinirimi bozuyor doğrusu . Bilmeden bebeğe zarar veriyorsam diye düşünüyorum
Merveyzc1661 -ilk-gebelik uyurken vücut insülin salgılamıyormuş ben araştırmıştım netten sabah açlık düşürmek için neler yapılmalı siye bir bak istersen bu değerlerde ne yapılır bilmiyorum ben hiç gitmedim çünkü dahiliye veya endokrine
Nundiyebiri -ilk-gebelik canım ben gece için ayrı insülin kullanıyorum levemir yemeklerden öncede levemir sonra içinde novapamir kullanıyorum Ama çok yüksek değil açlıgın 110 sınır diye biliyorum benim açlıklarım 150 yı görüyordu
-ilk-gebelik Merveyzc1661 tamam canım cok teşekkür ederim bir arastırayım sabahlarda tek sıkıntı oluyor cünkü . Akşam geç saatlerde yürüyüş deniyeceğim bir de
-ilk-gebelik Nundiyebiri sınırı 90 diye biliyordum da ondan panikledim gün içinee cok dusuklee demek dediğiniz gibi gece salgılanmadığından böyle oluyor. Cok teşekkür ederim canım
minnakveben Merveyzc1661 şeker değerlerim normal gidiyo suan kontrol ettiler yüksek değil dediler ☺️☺️