Ysmn029 Kızlar açlık 80 tokluk da 92 çıktı kahvaltı da yumurta kaşar peynir beyaz peynir zeytin yedim
seyma_utku Kızlar yapacak yemek bulamıyorum. Biraz öneri verebilir misiniz 😅 Tavuk, köfte yemekten de usandım. Sebze yemekleri ve bakliyat kalıyor geriye onlar da bazen çıkarıyor. Aç kaldık yaa
Ysmn029 seyma_utku ne yazık ki yok canım karnıyarık yapabilirsin ama ben yiyorum çıkarmıyor sende de çıkarmıyorsa yapıver
seyma_utku Ysmn029 köfte, tavuk, nohut, kuru fasülye, yeşil mercimek, patlıcanlı yemekler (oturtma, karnıyarık, türlü) kepekli makarna, bulgur pilavı. Başka da bir şey yok herhalde 🤔
Sarew seyma_utku kısır falan yiyin gün için de yada tam bugday unundan bişeyler yapabilirsiniz kendinize ben arada deniyorum fazla yükseltmiyor bi tabak dolu dolu kısır ve yanın da 2 bardak ayranla 108 çıkmıştı değişiklik olsun diye arada yiyorum vallahi 🤭
Emofoise Sebze yemeklerinin içine yemeseniz bile patates atmayın çıkarmaz .. vallahi kabak fasülye bulgur pilavı mercimek köfte tavuk balık yemekten helak olduk ☺️
seyma_utku Sarew evet birkaç yere yaptım ben de kısır unutmuşum yazmayı 😅 tam buğday unu da olsa bir şey denemedim korkudan o tarz ama
seyma_utku Emofoise balık hiç yiyemiyorum hamilelik başından beri balık yağı kullanıyorum 😤 taze fasülye beni yükseltti ondan bıraktım. Patates havuç falan hiç ağzıma sürmedim diyetten beri diyetisyen öyle demişti. Kabak da bazen yemek olarak bazen de biraz kızartıp yoğurtlayıp yedim geçmese de sınıra yakınlaştırdı yine 😄
Sarew seyma_utku tam buğdaydan kek falan yapıyorum içine şeker yerine bal atıyorum 2 yada 3 kaşık oyle de yükseltmiyor yada poğaça dır çörektir yapıyorum tam buğdayla valla yiyorum bende osandım artık arada değişiklik olsun diye yapıyorum
Sarew seyma_utku yada pide falan da yapabilirsiniz tam buğdayla onu da denedim bi sorun olmadı peynirli yada kıymalı
seyma_utku Sarew bu ara biraz yükseldi benim de normale dönünce bir deneyeyim en iyisi sona yaklaştıkça bunaldım ben de iyice 😣 çok teşekkür ederim 💓
-ilk-gebelik Merveyzc1661 sanırım benim ondan öğlen tokluğum suan 103 cıktı ki arkadaslarla kahvaltıya gittik yememem gereken seylerden catalın ucuyla almama rağmen yukselmedi. Gece kalkıp bir şeyler yiyip yatmayı dusunuyoeum olmadı sanırım uzun süre aclık yükseltiyor kan sekerimi
seyma_utku Merveyzc1661 bilmiyorum ev sıcak diye mi acaba. Hata koduna baktım rehberinde yüksek sıcaklıktan diyordu sonra daha serin odada tuttum bir daha olmadı neyse ki