Lavi85 Merhabalar bendede yeni şeker çıktı 25. Haftamdayım. Bir ay diyet yapacağım sonra değerlere tekrar bakılacak. Buarada alet almak iyi olur mu. Bu konuda bayağı tecrübelisiniz ne dersiniz. Alırsamda hangi marka almalıyım
Sermec27 Lavi85 bence alın ve evde ölçüm yapın Değerleriniz ne durumda öğrenmiş olursunuz ben contour plus kullanıyordum memnundum
-ilk-gebelik Akşam tokluğum 123 idi. 9 da ara öğün süt badem ve ceviz yedim . Sabah aclık 111 cok canım sıkıldı. Toklukları kontrol altına aldım sınırların içinee ama aclıklarımı dusuremiyorum önerisi olan var mı acaba . Oysa akşam açlığım 87 idi sabahlarımda sorun var cok canım sıkıldı
-ilk-gebelik Emofoise yüksek cıkarsa ilaç verilmesi gerekiyor diye biliyorum acıkcası panikledim biraz
Merveyzc1661 -ilk-gebelik benimde sabah 89 çıktı ama ben bir kaç gündür çok acıkıyorum gece uyumadan önce ağzıma kendimi ve midemi kandırmak için birşeyler atıyorum ona bağlıyorum en son saat 10 gibi yediğimde böyle yükselmiyordu. Yine çok yüksek değil değer ama iki üç gündür 95 felan çıktığıda oluyo öyle olunca ben yemiyorum birqz hareket felan edip öyle yiyorum o arada düşüyor değer
-ilk-gebelik Merveyzc1661 beniö gece açlıktan midem kıyılıyor ama bir şey de yemedim sabah açlığa uyandım hatta. En son 9 da yemiştim bu kadar fazla cıkmasını anlamıyorum
Seyma91 -ilk-gebelik benzer şey bende de var. Öğle ve akşam açlığım 90 altı ama sabah açlığım genelde 90-95 arası. Haftada bir kaç kez de 97-98 çıktığı oluyor. Çok yüksek olmadığı için insüline gerek duymadılar ama ben de çözebilmiş değilim sabah açlığını. Akşam 9 civarı ara öğün olarak süt ve kuruyemiş yapıyorum bir daha bir şey yemiyorum ama her seferinde farklı farklı oluyor
-ilk-gebelik Seyma91 ben de anlamadım sütten mi acaba dedim bu akşam süt içmeden deniyecem düzeni oturtana kadar olan stres insanı mahvediyor gerçekten. Kaç değerlerde olursa insülin başlanır bir şey dediler mi size acaba
Seyma91 -ilk-gebelik yok hayır değer olarak bir şey demediler sadece çok yüksek değil insüline gerek yok kendin deneyerek takip et dediler
Seyma91 -ilk-gebelik ben dahiliye değil endokrine gidiyorum. 2 si sürekli iletişim halindeler. 2 si de aynı şeyi söyleyip gerek görmediler
Emofoise -ilk-gebelik evet ama ben insülin kullanmak istemiyorum diyet de yapıyorum ağzıma tek lokma koymuyorum son aya girdim ondan ve stres üzüntü çok yükseltiyor benim şekerimi sizin kaç
-ilk-gebelik Emofoise ben daha yeni başladım diyete canım . Tokluklarımı kontrol altına aldım gibi ama açlığım yüksek cıktı bugün o canımı sıktı . 91,92,95,96 larda idi genelde bugün 111 cıktı . Akşam farklı olarak süt içtim bugün sür içmeyeceğim