Feride-42 Akşam yemeğinde bir tane köfte 4 kaşık bulgur pilavı 6 kaşık nohut yemeği bir tabak salata bir dilim tam buğday ekmeği bir bardak ayran içtim öncesinde ölçtüm açlık 78 çıktı 1.saat 98 çıktı
-ilk-gebelik Feride-42 maşallah valla ben sizin yerinizde olsam ödüllendirirdim kendimi zaten değerleriniz oldukça iyi . Porsiyonları neden arttırmıyorsunuz
Feride-42 -ilk-gebelik öğlen simit yedim bir tane halley yedim ölçmedim bile bile yüksek çıkacaktı biliyorum 🤦♀️
seyma_utku Benim stripler bitti, akşam ölçemedim ondan hiçbir zaman çıkarmayan köfte, bulgur pilavı ve salata konseptini uyguladım 🤪😅
-ilk-gebelik Feride-42 olsun arada kaçamaklar olur doktorum bana öyle dedi arada kaçamaklar yapacaksın tabii dedi. Şekerimi düzene sokayım da önce . Siz maşallah böyle devam edin hep inşallah 🧿🙏
-ilk-gebelik seyma_utku salata da domates kullanıyormusun canım bazı diyetsiyenlee ona da yasak diyor
seyma_utku -ilk-gebelik Bazen koymuyorum canım isterse de çok az ekliyorum. Domates aslında meyve gibi olduğundan çok yememek gerekiyormuş. Zaten bir faydası da yok yemesek de olur bence 🤷🏻♀️
Feride-42 -ilk-gebelik inşallah inşallah Allah razı olsun 11 hafta oldu ben başlayalı alıştım artık ilk zamanlar nasıl olacak diye çok bocaladım ama şimdi iyiyim
-ilk-gebelik Feride-42 bence cok seviyorum artırırp artırmadığını tam anlayamadım acıkcası onu yediğimde aşır fırlama olmuyor.
Nuriyeakkaya Sermec27 bana doktor her öğün 3 dilim ye dedi az olmasın kendi kendinize yapıyorsanız bu sefer bebeğin beslenmesi sıkıntıya girmesin dikkat edin
-ilk-gebelik Nuriyeakkaya ben ekmek hiç tüketemiyorum direk 150 ye fırlatıyor. Kepek denemedim bir de onu denicem
Ysmn029 Feride-42 tekel bayisi var canım sabah erken gidiyor ben de uyanamıyorum akşam da geç geliyor haliyle