Ysmn029 Merveyzc1661 stres mi yapıyorsun birşeyi canım o da tetikleyebilir benim de başıma ağrılar giriyor kafama bişeyler takılıyor
Feride-42 Sabah kahvaltıda sucuklu yumurta bir buçuk dilim tam buğday ekmeği domates salatalık yedim 1.saat 106 2.saat 93 çıktı. Ara olarak kiraz ve Antep fıstığı yedim ardından magnezyum ilacımı içtim baya tatlıymış onda da var şeker 1.saat 106 çıktı
Feride-42 Ysmn029 eşimle oğlum çok seviyor onlar yeyince bende dayanamıyorum iyice kızartıyorum takır takır oluyor yiyorum 7 8 dilim
Ysmn029 Feride-42 ben iki kişi kahvaltı yapmayı unutalı çok oldu o yüzden tek başımsyım hep kahvaltılarda
seyma_utku Açlık 90a düşürdüm şimdi de tokluk 154 çıktı. Bir kepçe mercimek çorbası, biraz kepekli makarna ve yoğurt yemiştim 😔
Merveyzc1661 seyma_utku kırmızı mercimekte yükseltiyor onun yerine yeşil mercimek dene istersen çorba olarak ben tek haşlama felan yiyorum diğerleri beni yükseltiyor
Sarew seyma_utku mercimek bende yükseltmemişti bi kase içmiştim yanın da da aynı şekilde bi tabak makarna yoğurt salata 127 falan çıkmıştı bünyeden bünyeye değişiyor çok değişik bişey bu şeker
seyma_utku Sarew of sorma bıktım valla aynı kişide bile normalde yükseltmeyen birden yükselteceği tutuyor bazen
Ysmn029 Merveyzc1661 senin kadar son da değilim aöa bana da öyle geliyor ya😂 bekliyoruz ya gelsin bir an önce gelmiyor geçmiyor zaman ⏱