Ysmn029 seyma_utku off canım hiç sorma yiyemediğim ne varsa oturup yiyor eve getiyor gitmiş bir dolu paket dondurma almış açık satılanlardan çiğ köfte paket yaptırmış ye diyor utanmadan arrık ağlayacağım dışarı çıkıyoruz hemen kendine soğuk şeyler alıyor ben de sadece su🥵🥵
beyzasaglam Kızlar bu aralar ellerim ve ayaklarım yanıtı özellikle ellerim çok yanıyo şeker yüksek olunca mı yanıtı sizde de oluyor mu? Alet yanlış ölçüyo aslında şekerim yüksek diye korkuyorum böyle olunca
Ysmn029 beyzasaglam ellerim değilde ara ara ayaklarım yanıyor canım haftam ilerledikçe olduğunu düşünüyorum ama ben çok sıcak basıyor aniden
Ysmn029 beyzasaglam vallahi öyle ya acayip evhamlı oldum korkuyorum sona yaklaştıkça bebeğime bişey olacak diye nefsimi tutmaya çalışıyorum bazen olmuyor çok vicdan azabı duyuyorum
beyzasaglam Ysmn029 evet hem kaçamak yapınca körü oluyo insan hem de ben iki farklı aletten ölçüm yaptım arada 30 deger fark çıktı O yüzden de aletlere olan güvenim sarsildi içim hic rahat değil 🙈
Feride-42 Sabah kahvaltıda bir küçük tabak patates kızartması 1.5 dilim tam buğday ekmeği iki bardak şekersiz çay bir kase yoğurt bir domates bir salatalık yedim 1.saat 133 2.saat 93 çıktı
Feride-42 Ysmn029 kendime ödül verdim bebek etkilenmemiş deyince. 2.saat düşmez diyordum ama düşmüş şükür
Feride-42 Dün hastanede herkes pide yiyor öyle güzel koktu ki oturup ağlayacaktım ha 😭baktım baktım geri geldim
Ysmn029 Feride-42 kıyamam evet çok zor ya hepimiz aynı durumdayız bugünler de gelip geçer elbet bizde yiyecezz
beyzasaglam Ysmn029 maşallah canım ya sonrasında da insulin direnci çıkacak sonra da dikkat etmek zorunda kalcam diye de korkuyorum 🙈😅
Feride-42 Ysmn029 aynen canım kilosu haftasıyla uyumlu ve suyuda normal bebeğin şekerden etkilenmemiş dedi
seyma_utku Feride-42 benim şeker arada bir sapıtıyor ona rağmen kilosu suyu normal demek ki benim bebiş de etkilenmemiş, çok şükür 🙏🏻