Feride-42 Kızlar cihazda 123 çıktı kanda 117 çıktı arada 6 fark var benim cihaz gayet iyi o zaman adı ebsensor aklınızda olsun
Tazeanneadayisi Feride-42 Canım bende de keton pozitif çıktı geçen gün sonra doktoruma sordum bana şöyle açıkladı günde 3 lt su içmenin lazım dedi bunun dışında içtiğin çay kadar kahve soda ayran kadar da su içeceksin dedi yani su dışında ne içiyorsan ekstra o kadar su ile dengelemen lazım dedi ben bir kupa çay içiyorum onun için ekstra 1 kupa su içerim dedi doktorum
seyma_utku Kızlar bu süreçte eşiniz ne yapıyor? Ben iyice sinirlendim bugün gitmiş pizza söylemiş. Zaten aç geziyorum çıkmasın şeker diye bir de benim yiyemeyeceğim şeyi sipariş etmiş. Kırıcı olmamak için odaya kapattım kendimi bir şey demedim 😤
MommySharkdutdutdutut Nundiyebiri 14.349 ama sen yorum yaptigin icin bana 🤣 geri yukari cikti post ortalara geliyordum nerdeyse
Feride-42 seyma_utku sabah gitmiş tandır böreği almış gelmiş geçende baklava getirmiş hepimizinki aynı merak etme ama benim 8 yaşında oğlum var istiyor yapacak birşey yok az önce dedi anne yarın fırında makarna yap bende dedim yapamam şurda 6 7 hafta kaldı sabredin
Merveyzc1661 seyma_utku benimkide dün pizza söyledi dükkana ben çıktım eve geldim napalım biz yiyemiyoz onlarada yazık yanımda kutularda dondurma yiyor 😂😂😂 başlarda kızıyordum ama şimdi alıştım zoruma gitmiyor 😂
Nundiyebiri DuaElf doktorunuz sizin kilonuz ve şekerinizi göre söylüyor benim 90-110 açlık 110-150 tokluk
Tazeanneadayisi Benim eşim tatlı bağımlısı gece uykusunda uyanıp tatlı yiyor ve ben tatlı yapmıyorum diye şuan barut gibi 😂😂 ama inan umurumda değil dışarıda yiyip geliyor artık 😂