Feride-42 seyma_utku ya bence şeker yüklemesi yaptırmayıp hiç dikkat etmeye lerde oluyır bu etkilenme
beyzasaglam seyma_utku benim kız da şekerden etkilenmeyi birak geri 2 hafta geriden geliyo 34. Haftada 2200 olmuş daha suyu da normal 😅 halbu ki şeker yüzünden koca bebek olacak doğuramicam sanmıştim
seyma_utku beyzasaglam diyetten işte almıyorlar fazla aman sağlıklı olsunlar da kilo doğduktan sonra da alınır 😅
Feride-42 Kızlar bende aşırı İdrar yolu enfeksiyonu çıktı kurtulamıyorum ya geçen ay kullanmıştım antibiyotik şimdi yine yazdı Dr. 0-5 arası olması gereken değer 200 küsürlerde 🤦♀️
Ysmn029 beyzasaglam ben kime şunları falan yiyecem desem şimdi almadığın kiloyu o zaman alırsın emzirirken daha çok alınıyor görürsün o zaman diyorlar 😂😂
Nundiyebiri Öğlen yemeğinde kremalı mantarlı makarna kepekli yanında sadece yeşillik ve galiba bir litre su içtim Açlık 107 Tokluk 101 Eeee hata nerde 🤦
Merveyzc1661 Nundiyebiri bazen benim sabah hemen kalkar kalkmaz ölçtüğümde açlığım 90 -95 arası çıkıyor kalkıp biraz hareket ediyorum ölçünce bakıyorum düşmüş oluyor gün içindede akşam yemeğinden önce felan ölçüyorum normal çıkıyor ama ben sürekli çok su içiyorum
Feride-42 Akşam yemeğinde yarım dilim tam buğday ekmeği 6 kaşık bulgur pilavı 6 kaşık nohut yemeği bir tabak salata bir kase yoğurt yedim bir dilim de karpuz aldım
beyzasaglam seyma_utku tabi ya gereksiz yere şişmesin de olduğu kadar büyüsün öyle sorun etmiyorum kilosunu 😊