Merveyzc1661 Sermec27 ahahha aynen kuzu sen instagram adresini versene 🙊 iletişimde kalalım senin içinde sorun yoksa 🤭
Merveyzc1661 Nundiyebiri benimde adet agrım oluyor günün belirli zamanında ama dayanılmıcak gibi değil sonra işe dalıyom felan geçiyo doğuma vücut hazırlayabiliyor kendini
Nundiyebiri Merveyzc1661 iş yapmam imkansız o kadar derin agrı geldiği gibi duşa giriyorum sonra geçiyor
Merveyzc1661 Nundiyebiri kuzu bak sen o zaman hemen acile git açılman olabilir uzak biliyorum ama riske atma gerekirse yatış takibi iste
Merveyzc1661 Nundiyebiri korkma ama bitanem o şekilde olması için çok erken birşey olmaz ultrasyondan nstden sancı takibi yapsınlar yatış iste günde iki kezse birinde denk gelip nst olursun daha garanti olur sonrasında pişman olmamak adına
Seyma91 Nundiyebiri bir kase ezogelin çorbası 3 yk bakla 2 köfte 3 yk yoğurt yedim. Hareket yok maalesef hep yatıyorum riskli gebelik
Sermec27 4 5 catal pasta yedim tadı damağımda kaldı valla yemek yiyeli 1 saat 50 dk olmuştu 110 cıktı aclık saat 10 u geçmesin diye 110 ken yedim bakalım kaç cıkacak 150 yi geçmese bari bakalım 10.47 de ölçüm yapcam kaç cıkacak 🥰
Merveyzc1661 Sermec27 bende yarım mantar kurabiye 4 tane erik yedim az önce bir ölçtüm 110 çıktı 2 saat felan oldu yiyeli yani birşey anlamıyorum gerçek anlamda sinirim bozulmaya başladı
Merveyzc1661 Sermec27 gerçekten ya gerçekten beni soğuttu herşeyden ya yarın kontrol var bakalım ne dicek doktor