Sermec27 Kızlar açlık sekeri 110 cıkmıştı 5 catal pasta yedim 2 kez tuvalete cıktım 5 10 dk hareket ettim ölçüm yaptım blraz önce 108 cıktı diğer parmaktan ölçtüm inanamadım cünkü 114 cıktı bu gerçek mi yaa ben 140 üstü bekliyordum 😁
Merveyzc1661 Sermec27 kuzu açlık şekeri yüksek çıkınca öğünlerden sonra daha düşük çıkan kızlar vardı sanki burda 😊 sevindim en azından yüksek çıkmamış
Sermec27 Merveyzc1661 insilün kullanıyorum ya canım onun da etkisi olabilir ama sevindim düşük cıkmasına 🥰
Nundiyebiri Kızlar bebişim kıyafetlerini nasıl yıkadınız hepsini karıştırarak mı yoksa renk renk ayırarak mı
Nundiyebiri Sermec27 bir tane koyu lacivert im var onuda renkller le atsam sorun olurmu şuan kıyafetler yerde beynim yandı resmen
Sermec27 Sabah 3 mücver yedim blraz haşlama yumurta az kaşar zeytin 2 tane de cilek recelinin meyvesinden attım agzıma aclık 77 cıktı tokluk 106 🥰
Ysmn029 Sermec27 canım kaçıncı haftada alıyor seni doğuma acaba bende sezaryen olacağım mecburen merak içerisindeyim
Sermec27 Ysmn029 dün erkek kardeşimin doğum günüydü 5 catal yaş pasta yedim ve yükselmedi dün kaçamak yaptım zaten 🥰
Ysmn029 Sermec27 evet okumuştum dün 😂 ay ben doğumdan sonra yiyeceklerimi planlıyorum şimdiden 44 gün kaldı inşallahhhh
Ysmn029 Sermec27 heyecanını düşünemiyorum yaaa allahım hepimize nasip et yarabbimmmm🙏🙏🙏 bende gram sezaryen korkusu vs yok tek düşündüğüm sağ Salim kavuşmak
Merveyzc1661 Sermec27 bende bugünden beri kontroldeydim nstde sancı çıktı baya baya açıklık kontrolü yaptı yoktu 🤭
Ysmn029 Sermec27 bence de allahtan meyve sezonu bitmeden doğacaklar karpuz kavun gitmeden doya doya yemek istiyorum 😂