minnakveben Sarew canım benim günümde 2temmuz ve aynı 1 hafta önde daha doktorla net konusamadım pazartesi randevum acaba catı muayenesi fln yapılıyomu yinede detaylı konustun mu ☺️ Buarada hayırlı dogumlar insallah 🥰
Sarew minnakveben yok catı muayenesi yapmadı zorlanabilirsin omuz vs takılma durumu olabilir karar senin ben herşeyi söylüyorum dedi bende riske atmak istemedim açıkcası normalde sadece baş olarak öndeydi şuan karın çevresi de öne geçmiş beklesem belki de rıiske atmış olacağım diye düşündüm sezeryan istedim vallahi 🤭 o gün tahlil falan yapılacak sonuçlardan sonra alırız dedi sezeryana hakkımızda hayırlısı artık sağ salim kavuşuruz inşallah 🙏
minnakveben Sarew benim baş karın hepsi normal sadece bastan beri hep 1 hafta önde oyüzdende 39. Haftaya kadar gelmezse dedi biz alcaz dedi ozman normal olmayacagı için banada yapmazlar gereksiz olur tesekkür ederim 🥰
Nundiyebiri https://resmim.net/i/fyVf3 Biz yatagımızı kurduk dün akşam Sabah kahvaltısını bile karşısında yaptım nasıl güzel birşey yaaa
Merveyzc1661 Nundiyebiri oyyyy yerim maşallah rabbim hepimizin yavrularını içinde görmeyi nasip etsin 😍😍😍
Feride-42 Sabah kahvaltıda 6 ince dilim sucuğu iyice kızarttım yanında 1 dilim tam buğday ekmeği domates salatalık yoğurt ve haşlanmış yumurta sarısı yedim 1.saat 99 2.saat 101 çıktı. Şimdi ara yapcam bir avuç leblebi bir tane nektari ve 8 tane erik yiyeceğim
Feride-42 Öğle yemeğini yedim şimdi bir parça karnıyarık bir domates bir kase yoğurt bir dilim tam buğday ekmeği bir ısırıkta kek yedim çok güzel koktu dayanamadım😭
Sermec27 Bugun erkek kardeşimin doğum günü pasta aldık 1 gün sonra dogum zaten valla yapcam bir kaçamak artık dayanamıyorum 😁
Merveyzc1661 Sermec27 ahahha aynen kuzu sen instagram adresini versene 🙊 iletişimde kalalım senin içinde sorun yoksa 🤭
Merveyzc1661 Nundiyebiri benimde adet agrım oluyor günün belirli zamanında ama dayanılmıcak gibi değil sonra işe dalıyom felan geçiyo doğuma vücut hazırlayabiliyor kendini