Feride-42 Akşam yemeğinde bir tabak salata bir kase yoğurt bir dilim tam buğday ekmeği 3 kaşık bulgur pilavı 1 parça da karnıyarık yedim 1.saat 124 çıktı
Merveyzc1661 Feride-42 ben salata ile üç köfte yedim ölçmedim o yüzden ara öğün için ölçüm yapcam on da 😂
Feride-42 Merveyzc1661 ben artık yemem 8 de başlamıştım akşam yemeğine bununla kalırım gayette doydum yani
Feride-42 Merveyzc1661 ye kuzum ben sade yiyorum 4 kaşık falan çıkarmıyor ama ya da magnum mininin Antep fıstıklı sını yiyorum
Merveyzc1661 Feride-42 maraş yiyorum ben keçi sütlü oda çıkarmıyor çok şükür yoksa mafolmuştum hiç tatlı yok kafayı yerdim
Feride-42 Sabah kahvaltıda bir haşlanmış yumurta sarısı iki dilim tam buğday ekmeği bir domates bir salatalık ve 3kaşık yoğurt yedim 1.saat 124 çıktı
Kvsraykt Birşey sorabilir miyim hastanede aç karnına sürekli kan veriyorum ve 80 geçmiyor ama evde şeker aletiyle 109 çıktı bu neden oluyor anlamadım yarın yine kan vereceğim aç karnına ve o anda bakacağım aletle acaba bozuk mu alet daha yeni aldım
Nundiyebiri Kvsraykt hastaneye gitmek yürümek bile düşünebiliyor saat farkı bile makinanız yeni ise genede pillerini çıkarın takın
Kvsraykt Nundiyebiri aç karnına yürüyüp geldim eve öyle ölçtüm düşük çıkması gerekirdi o zaman sanki yemek yemiş gibi fazla çıktı anlam veremedim
Nundiyebiri Kvsraykt çok aç kalmakta yükseltiyor şeker çok değişik biz aylardır çözemedim 10 haftadır çözemedim şahsen insülin kullanmama ragmen