Sermec27 Merveyzc1661 canım bugun hastahaneye gittim nst çekildi güzel cıktı ekg kan tahlili falan yapıldı anestezi onayı alındı persembe tekrardan cagırdı hem nst hem kontrol cuma da doğum Allah nasıp ederse 🤲 🥰
Feride-42 Öğle yemeğinde bir lahmacun bir domates bir bardak ayran ve marul yedim iş yaptım ama ölçemedim malesef eltimle konuşurken telefonda saati geçmiş
Merveyzc1661 Sermec27 hadi Allahın izniyle sağlıkla kucağına al inşallah kuzum azcık kaldı tadını çıkar 🥳😘🧿
Salihsaliha Sermec27 Ya ne güzel maşallah sona yaklaştın. 😌 Allah kolayca toparlanmayi sağlıkla kavuşmayı nasip etsin. Bizlere de dua et🤗
Martha Sermec27 cuma doğum mu maşallah ne çabuk geçti zaman 🙈 biz de 36+1 normal olduğu için beklemedeyiz Allahım kolaylıklar versin şimdiden sağlıkla kucağınıza alın 🥰🥰
Merveyzc1661 Nundiyebiri amin inşallah kuzum Allah razı olsun hayırlısıyla sağlıkla kucaklarımıza alalım inşallah
Sermec27 Salihsaliha cok şükür cok bekledim ama sona geldim inşallah darısı sizlere olsun sağ salim kavusuruz hepimiz inşallah 🤲 🥰
Feride-42 Ara olarak bir çay bardağı sade türk kahvesi yanında 4 tane bayram şekeri yedim 1.saat 90 çıktı. Hareket etmiştim onun faydası oldu galiba
Elizanleyla Kizlar iki haftaya bir doktora kontrole gidiyomusunuz ben gidiyorum her gittiğimde devam et böyle diyo gitmesem olmazmı gitmeyen varmi
Elizanleyla Merveyzc1661 yok canım kadın doğuma gidiyorum zaten diyet için endokrinolojiye gitmek gerekiyomu diye sormuştum