Nundiyebiri Kvsraykt çok aç kalmakta yükseltiyor şeker çok değişik biz aylardır çözemedim 10 haftadır çözemedim şahsen insülin kullanmama ragmen
Feride-42 Bende markete gittim geldim şimdi ara yaptım yeni 10 tane kiraz 5tane kayısı bir avuç leblebi ve bir bardak ayran içtim biraz dinleneyim ev işine kalkacağım merdivenler falan silinecek yavaş yavaş yapcam
Merveyzc1661 Sermec27 sorma ya benimde bacak ağrım var bugünden yürürken ağrı yapıyor sanki hamlarsın ya öyle bir ağrı 😂
Nundiyebiri Merveyzc1661 agrım yokama aşagoda baskı çok fazla var ve bikini bölgem şişmiş kasılmamda yok acaba diyorum kanalamı yerleşiyor
Merveyzc1661 Sermec27 pelviks kemikleri esniyor sanirim 😂 Allahim banada sanada burdaki herkesede guzel dogumlar nasip etsin 🙏
Merveyzc1661 Nundiyebiri kanala yerlesiyor ve yerlesmis olabilir erken daha sakin ismis yapma yat dinlen
Nundiyebiri Merveyzc1661 valla sadece yatıyoru m normalde de iş yapmıyordum hayırlısı ayın 29 unda gidicem daha doktora
Merveyzc1661 Nundiyebiri bence sen daha erken gitmelisin ama bilmislikte yapmak istemem beklememen lazim acildekiler pek anlamiyorlar
Feride-42 Öğle yemeğinde bir dilim tam buğday ekmeği 5 kaşık bulgur pilavı bir parça karnıyarık bir bardak ayran domates yedim