Merveyzc1661 Feride-42 olsun bende bir yumurta uc ceri domatesi bir salatalik bir bardak sut kibrit kutusu kadar peynir yedim olcmeyecegim
Nundiyebiri Merveyzc1661 valla yeni uyandım hala biraz agrım var ama baskın çok aşırı fazla var yatıyorum
Merveyzc1661 Nundiyebiri hic kalkma ayaga bakacak birin varmi gelsin yanina ara caninida skma yordun mu bu ara kendini hic
Nundiyebiri Merveyzc1661 kaynanam ve eltimler geldi bir gün önce prensesler gibi hizmet ettim ondan önceki günde temizlik yaptım
Cnskrdmr beyzasaglam dört beş adet bamyayı geceden bir bardak suya koyuyorum sabah aç karnına onu içiyorum en az yarım saat geçiyor ama kahvaltıya kadar. Ben diyete pek uyamıyorum kendime engel olamıyorum. Ona rağmen yine de düşürdü gibi geliyor bana
Merveyzc1661 Nundiyebiri kuzu hepimiz yapiyoz onu agir birsey kaldirdin mi temizlikte felan dip oose girmeseydin rica etseydin birine yok mu yanina gelebilecek kimse
Nundiyebiri Merveyzc1661 hastane bile çok uzak benimkiler yılda bir kere geldiği için hiç yerlerinden kıpırdamıyorlar çaylarını bile almaya kalkmıyorlar otelde gibiler ve hepsinin 4 er çocuğu o gün kafayı yicektim
Merveyzc1661 Nundiyebiri kiyamam ya simdi tek yapman gereken stres olmaman senin bir bebegin daha var galiba kim bakiyo ona cok yorma kendini
Nundiyebiri Merveyzc1661 yok o benim bebegim değil ablamın bu ikinci gebeliğim ama ilki düşüktü şuan yatıyorum bakalım
Merveyzc1661 Nundiyebiri birsey olmayacak Allahin izni ile ya safi cek oturdugun yerde elinle karnini sev
Nimet_Gamze34 seyma_utku kirazla sütü aynı anda yiyip içerseniz yüksek çıkar. Kiraz zaten tatlı meyve grubunda. Erikle yeşil elma yiyin sadece. Başka bir ara öğünde tek süt için. Nor al çıkar o zaman.