Merveyzc1661 Sermec27 oh masallah kuzu cok sevimdim 🙊 cok guzel cikmis 😊 bende sakliyorum son haftalara boyle bir kacamak yapmayi bide kuzu sana birsey sorcam irmik denedin mi hic sutle bir kasik sekerle denesem diyorum ama korkuyorumda 🤦🏻♀️
Sermec27 Merveyzc1661 ben hiç irmik denemedim ama baklava cıkarmıyorsa irmikte cıkarmaz cok herlade hareket edilirse ama hiç denemedim
Merveyzc1661 Sermec27 bende simdi acikmistim canim yemek istemedi uc erik 15 tane kiraz yedim bir bardakta sut ictim 🙊 biraz hareket ediyim bakim kac cikacak
Merveyzc1661 Sermec27 bakalim bende ilk kez denedim gibi birsey tadimlik yiyordumda boyle ogun hic yemedim
Merveyzc1661 Sermec27 kuzu olcmeden once arastirdim glisemik indeksi en dusuk meyve zaten kiraz ve visneymis 🙊 tabi o korkuyo ben evde 1700 adim attim olctum simdi 95 cikti 🧚♂️💃🏼💃🏼
beyzasaglam Nundiyebiri iyi olmuş ya sonunda biri doğru olanı söylemiş inşallah bundan sonra hep düzenli gider de senin de kafan rahat eder bebiş de daha güvende olur 💕
Feride-42 Eşimle kahve içtik yanında 3tane bayram şekeri yedim ama ölçmeyeceğim kalkıp biraz hareket etcem şimdi. Çubuk dayanmıyor her an ölçmeye
Sarew Kızlar tatlı bana hiç gelmiyor sadece 3 çatal ıslak kek yedim bide kalsiyum icmiştim oda tatlıydı 1.saat 159 çıktı yarım saate yakın da hareket ettim yemek yiyince sıkıntı olmuyo fakat tatlı cok etkiliyor beni
Merveyzc1661 Sarew kuzu banada canim biskuvili pasta cekti yaptim yedim bir dilimde 157yi gordum ev yapimi az sekerli kek yuksektmiyor yarim dilim yedigimde birde halley yiyorum bir tane oda yukseltmiyor ama luppo felan tavan yaptiriyor
Sermec27 Sarew canım ıslak kek hazır mı sen mi yaptın ben kendim yapıyorum kekine sadece yarım çay bardağı seker koyuyorm başka seker koymuyorum 118 falan cıkıyo
Sarew Merveyzc1661 valla canım yedigime de pisman oluyorum böyle yüksek çıkınca canım birden istedi dayanamadım daha da yemem heralde doğumdan sonra acısını çıkarıcam insallah😁🙏
beyzasaglam Merveyzc1661 ev yapımı az şekerli kek incecik bi dillim olmak şartıyla arada bende yiyorum sütle 110 u falan geçmedi. Nadir de olsa boyle şeyler yemek iyi geliyor ya 😅
Merveyzc1661 beyzasaglam kesinlikle oyle kuzum hele son aylarimda tatli istegim tavan yapmisken cok iyi geliyor gercekten