biyologelif Nundiyebiri geçmiş olsun canım iyisiniz ama değil mi? Allahtan gitmiş doğruyu öğrenmişsin . Doktorlar da bir acayip sanki her zaman iğne kullanan insansın düzgüncene tarif et ne var bunda
Nundiyebiri Öğlen Açlık 89 Tokluk 110 3 kaşık bulgur 1 kase yogurt Bir közlenmiş biber Bir but Bir kase salata Bir dilim karpuz Tam bir saat hareket ettim
beyzasaglam Nundiyebiri iyi olmuş ya sonunda biri doğru olanı söylemiş inşallah bundan sonra hep düzenli gider de senin de kafan rahat eder bebiş de daha güvende olur 💕
Nundiyebiri Sermec27 Tamam yarım saat önce yaptım karpuzu yerken vicdan azabı duydum da evi sildim süpürdüm 😁
Sermec27 Nundiyebiri bak iyi cıkmış canım demek ki yarım saat önce yapmak lazımmış iyi bari düşük cıkmış 🥰
Sermec27 Kızlar öğlen 2 dilim soguk baklava 1 bardak kefir içtim 45 dk iş güç yaptım harekekt ettim 128 cıktı cok iyi geldi ya resmen kendimden geçtim yerken 😁
Nundiyebiri Sermec27 insan tatlı yiyince cennete düşmüş gibi oluyor kefir mi daha çok düşürüyor yoksa sütmü bende bu gün tatlı yemek istiyorum
biyologelif Sermec27 yaaa en sevdiğim bende birgün öyşe yapayım az daha haftam geçsin yürüyeyimde bende yiyeceğim inşallah baklava
Merveyzc1661 Sermec27 oh masallah kuzu cok sevimdim 🙊 cok guzel cikmis 😊 bende sakliyorum son haftalara boyle bir kacamak yapmayi bide kuzu sana birsey sorcam irmik denedin mi hic sutle bir kasik sekerle denesem diyorum ama korkuyorumda 🤦🏻♀️
Feride-42 Sabah kahvaltıda 2 dilim tam buğday ekmeğine az kaşar ve sucuklu tost yaptım yanında domates salatalık yedim 1.saat 123 çıktı 2.saat 81 çıktı hareket etmiştim evde şükür düştü
Feride-42 Nundiyebiri kuzum senin yüksek çıkıyor ama benimde öyle çıksa bende yemem mecbur bende sadece kahvaltıda yiyorum genelde