Sermec27 Sarew canım ıslak kek hazır mı sen mi yaptın ben kendim yapıyorum kekine sadece yarım çay bardağı seker koyuyorm başka seker koymuyorum 118 falan cıkıyo
Sarew Sermec27 Ben dogum için annemlere geldim kardeşim yapmış ondan yedim kendim yapıp yemiyorum normalde görünce de dayanamadım vallahi 😁
Merveyzc1661 beyzasaglam kesinlikle oyle kuzum hele son aylarimda tatli istegim tavan yapmisken cok iyi geliyor gercekten
Sermec27 Sarew canım o tabi cıkarır içinde baya seker var ben kendim yapıyorum sadece kekine yarım bardak cay bardağı şeker koyuyorm yükseltmiyo 🥰
Sarew Tes 34+5 cok az bi miktar su fazlalığı var bebek haftasıyla uyumlu gidiyor umarım boyle devam eder 🙏 sizin ki nasıl
Sermec27 Tes ben 36+3 haftalık hamıleyım 38+1 de sezeryan olacagım Allah nasıp ederse bebeğim haftasıyla uyumlu gidiyor suyum cok hafif fazla ama onu sorun bile etmedi doktorum şu an şükür iyi gidiyoruz 🥰
Tes Sarew 34 .6 canım benimde az biraz su fazla kafa ve göbek 1 hafta önde bende riske atmcm 38.39 sezeryan kuzum
Tes Sermec27 benim kafa ve göbek 1 hafta önde canım biraz da su sınırda sezeryan dusunyrm 42 ye kdr bekleyp riske atmak istemedim
Sermec27 Öğlen 2 dilim lahanalı börek yedim derindorucudan aldım ıspanak sanmıştım ama lahana cıktı 45 dk hareket ettim 121 cıktı 🥰
minnakveben biyologelif ben sormustum ol veya olma diyemem dedi sonucları herkese göre farlılık gösterir dedi oyüzden ben olmayı düsünmüyorum ☺️