Tubaaa90 Sermec27 benimde ne zaman karnabahar yesem 130 civarı çıkıyor canım ondan dedim bide sen ekmek yemiyorsun ya ondanda olabilir
seyram Sermec27 ama benim kalkar kalkmaz kahvaltı yapmazsam ya kusuyorum yada tansiyonum düşüyor yürüyemez hale geliyorum nasıl yaptırıcam ben anlamadım ki 🙄
seyram Sermec27 elimde olsa dayanırım benim sorunum açlık değil kalkar kalkmaz birşey yemezsem bayılacak dereceye geliyorum yürüyemiyorum yani yolda bayılırım birşey olur diye korkuyorum. Ayrıca aşırı derecede kusuyorum.
Tubaaa90 Sermec27 doyuyorsan sıkıntı yok canım ama ben doymuyorum bi saat sonra acıkmış oluyorum önceden böyle değildim doyuyordum depolarım tükendi heralde
Sermec27 demetinceyildirim Eceee7 Tubaaa90 Suzii-90 @ damlaaltinay Deletedmom737382 ilk kez bu kadar yüksek cıktı 1. Saat menemen yaptım az salatalık 3 zeytin 1 cay bardağı kefir 1 dilim tam bugday ekmeği yanında karabuğday patlağı üzerine labne sürdüm 125 cıktı
Deletedmom737382 kizlar aranizda yatmadan önce sekerini ölcen varmi? degerleriniz kac cikiyor sizin? 😬
Sermec27 Deletedmom737382 bende ölçmüyorum canım valla artık ölçüm yapmaktan kafayı yiycez bu arada sabah açlık 85 cıktı 🥰
Deletedmom737382 Sermec27 benim doktor ölcdürüyor vallah iyi olmasina ragmen. Cok güzel canim benimde sabah tokluk 95 cikti🥰