Sermec27 damlaaltinay corba ne corbasıydı canım bugun doktorum 1. Saat 140 ı geçmediği sürece ikinci saat 120 yi geçmediği sürece sıkıntı yok dedi ben genelde akşam ekmek yemiyorum sadece sabah yiyorum ekmeği
damlaaltinay Sermec27 karnabahar çorbası 🥺 ben anlamıyorum ki bazen düşük bazen yüksek 130 falan görünce stres oluyorum
Deletedmom737382 damlaaltinay her vucut baska canim takilma fazla 140 sinir. Yemekten sonra evde durmadan hareket et ozaman cok güzel düsüyor. Ben yemekten sonra evde yukari asaga is yapiyorum 🤦🏻♀️😂
Sermec27 damlaaltinay stres yapma canım stres daha da yükseltir ben karnabahar yemeği yediğimde hiç çıkarmıyor aslında yediklerin cok normal az harkekt et canım ben yemekten sonra az ev içinde hareket yapıyorum bulaşık falan yıkıyorum onunda etkisi oluyor
Deletedmom737382 damlaaltinay stress yapma canim 130 kötü bir deger degil. Herkezin vucutu farkli. Bide hareket yapip dene ozaman düser🥰
demetinceyildirim damlaaltinay kesinlikle hareket çok önemli ben youtube’dan evde yürüyüş açıp baya hareketleniyorum çok iyi geliyor
Sermec27 eminerol tokluklar nerde canım onlarda önemli benim de aclık 93 cıkmıştı tek başına bir anlam ifade etmiyor aclık
Sermec27 eminerol 0 dk yazan açlııktır canım 60 dk yazan 1. Saat tokluk 120 dk yazan 2. Saat tokluktur
Tubaaa90 Tubaaa90 bide et yenilmeyen öğünler 120den yukarı oluyor genelde et yedin mi daha düşük çıkıyor onada dikkat et canım
Sermec27 Tubaaa90 ben karnabaharın yemeğini yapıyorum canım suyunu yemiyorum sadece karbaharları yiyorum ama benim hiç cıkarmadı
Tubaaa90 Sermec27 benimde ne zaman karnabahar yesem 130 civarı çıkıyor canım ondan dedim bide sen ekmek yemiyorsun ya ondanda olabilir
Suzii-90 demetinceyildirim Sermec27 bizde Trabzonlular esimde bende ama bizde hic görmedik kocaelide doğduk burda büyüdüm ama bizde oglusumuz gelince gezmek istiyoruz insallah
Sermec27 Suzii-90 ben her sene 4 5 kez gidiyorum en az canım kaynanamlarda orda köyde yaşıyorlar ama cocuk dogunca gelecekler cok güzel yerler gercekten 🥰
Suzii-90 demetinceyildirim korona belasından kurtulamicaz galiba canim en azından bununla yaşamayı öğrenmemiz gerekiyo
Sermec27 demetinceyildirim Eceee7 Tubaaa90 Suzii-90 @ damlaaltinay Deletedmom737382 ilk kez bu kadar yüksek cıktı 1. Saat menemen yaptım az salatalık 3 zeytin 1 cay bardağı kefir 1 dilim tam bugday ekmeği yanında karabuğday patlağı üzerine labne sürdüm 125 cıktı