Deletedmom737382 Sermec27 benim doktor ölcdürüyor vallah iyi olmasina ragmen. Cok güzel canim benimde sabah tokluk 95 cikti🥰
Sermec27 Deletedmom737382 95 i geçemediği sürece sorun yok dedi doktorum bana ay yarım saat sonra ölçüm yapcam sırf seker yüksek cıkmasın diye yemekten sonra bulaşık yıka makinaya camasır at hareket et pertim cıktı yaa 😁
Deletedmom737382 Sermec27 aynen aclik 95 i gecmicek sabahlari. Ama diger ögünler tam aclik sayilmiyor. Benim tokluk 95 geldi cok sükür. Aynen bendede öyle canim nefes nefese kaliyom 😂
Sermec27 Deletedmom737382 valla zaten ne yiyoz bir de yürüyoruz valla sabah kalktım dayan diyorum kendi kendime 10 hafta kaldı sabret diyorum 😁
Deletedmom737382 Sermec27 benim cok sükür az kaldi, saglicakla gelsinler. Ama cok iyi anliyorum seni😅. Vallah ben günde sadece bir dilim ekmek yiyorum oda sabah. Hareket etcem diye oda yaramiyo 😂
Sermec27 Deletedmom737382 valla psikopata bağladım iyice hwr gün kan sulandirıcı iğne her gün 3 4 kere ölçüm yap ne yesem şekerim cıkmaz diye düşün yemekten sonra bir de hareket et cok yemiş gibi valla sıyırmama az kaldı 😁
Deletedmom737382 Suzii-90 38+2 cok sükür 🤲🏻. Siz? Bende kac hafta cektim ve cok sükür az kaldi artik. 😌
Sermec27 demetinceyildirim Eceee7 Tubaaa90 Suzii-90 @ damlaaltinay Deletedmom737382 ilk kez bu kadar yüksek cıktı 1. Saat menemen yaptım az salatalık 3 zeytin 1 cay bardağı kefir 1 dilim tam bugday ekmeği yanında karabuğday patlağı üzerine labne sürdüm 125 cıktı
Suzii-90 Deletedmom737382 bende 33+4 cok şükür 24 den beri diyet seninki eli kulağında gibi normal mi sezeryan mi
Suzii-90 Sermec27 bisey olmaz canim çok iyi cikmis menemen yemene rağmen sıkıntı yok yani öğlen yemeğine kadar rahatlıkla düşer ben olcmedim bugün
Sermec27 Deletedmom737382 ilk kez 125 i görünce bir garip oldum şimdi de yürüyüş yapıyorum 😁 düşsün diye benim ikinci sast genelde cabuk düşmüyor hatta 1 2 değer de arttığı oluyo ya düşürmem laızm
Deletedmom737382 Sermec27 inanirim bende neler cektim canim baslarda okadar zorlandimki anlatamam. Agliyordum yani artik. Ben tarcinli su iciyordum doktoruma sorup, sende danis ona göre kullan. Riskin varsa kesinlikle kullanma.
Deletedmom737382 Suzii-90 iyi seninde az kalmis. Aman saglicakla gelsinler, hergün dua ediyorum sizde edin canim🤲🏻 Ben yurt disinda kaliyorum burda secim yapamiyorsun. Normal dogum zorunlu yani. Cok risk felan varsa anca ozaman sezeryan yapiyorlar🤷🏻♀️
Suzii-90 Deletedmom737382 tarçınlı su içmiş bi arkadas 3 gün sekere iyi geliyo diye onun sancıları baslamis doktor icme bidaha demis az önce gördüm bende
Sermec27 Deletedmom737382 burda bir arkadas yazmış gebelik şekeri vardı ya o da tarcınlı su içmiş kasılmalar başlamış ona da korkuyorum canım yaa
Sermec27 Eceee7 aslında menemeni daha önce yine yedim ben ama onda karabuğday patlağı ve labne yememiştim yanında
Deletedmom737382 Suzii-90 @Sermec27 olabilir canim ondan yazdim ya doktora sormadan kullanmasin diye. Vallaj ben ictim bir zararini görmedim. Ama artik migdem bulaniyor icemiyorum.
Suzii-90 Deletedmom737382 anladim canim insallah sag salim sağlıkla sihhatle kavusursun sen de bizde 🤲