Nundiyebiri Sermec27 ben normalde 4 doz 4 özgün vuruyordum bu gün bana birde levemir verdi gece vur dedi ama ben zaten gece novapen vuruyordum şimdi ikisinide mi vurcam kafam allak bullak oldu
Feride-42 Akşam yemeğini 5.15te yemiştik oğlumla 9da çayın yanında birşeyler atıştırdık paketli gıdalardı 🙈korkumdan evde 20 dk boyunca yürüdüm 88 çıktı 1.saat inanamadım tekrar ölçtüm diğer parmaktan 86 çıktı 🙄
Betuledem Sarew anladım. Benden doktorum ölçüm falan da istemedi. Yine de meyve yerken dikkatli olayım
Merveyzc1661 Feride-42 bence birazcık sabredip diyetine uygun git canım doktorunlada bu durumu acilen görüş
Eceee7 Sermec27 benim doğurduğm hafta gun o kadar oldun demek maşallah canim saglicaklw kucağına Al uykusuz geceler baslasin😊
Nundiyebiri Açlık 82 Tokluk152 2 kaşık bulgur 2 kaşık salata 2 kaşık yogurt Ne yükseltti ki bu kadar anlamadım Açlık düşük çıkınca çok mutlu olmuştum 🤦
Sermec27 Nundiyebiri canım senln alette mi bir sorun var mümkün değil cıkarmaz bu ben 10 kaşık bulgur 8 kaşık salata 4 kaşık yogurt yiyince bile 110 en fazla cıkıyo
Feride-42 Merveyzc1661 ahhh sabredebilsem inan bana yine iyi bile gidiyorum 🤦♀️o kadar çok abur cubur yiyordum ki önceden günde 3 çikolata en az o da
Merveyzc1661 Feride-42 hepimiz öyle kuzum ama bebeğin için yapacak başka birşey yok bende canım çektin 5 çikolata yerdim ama şimdi önemli olan biz değil bebeğimiz 😢
Feride-42 Sabah kahvaltıda bir buçuk dilim tam buğday ekmeği bir bardak ayran bir domates bir salatalık ve 4kaşık sucuklu yumurta yedim bakalım kaç çıkacak
Merveyzc1661 Feride-42 bende üç tavuk iki kaşık taze fasulye yedim canım birşey istemiyordu birqzda yoğurt açlık 70 tokluk 94 çıktı
beyzasaglam Bende bu sabah sadece 1 dilim tam buğday ekmek ve yumurta salatası yedim 124 çıktı 😥 sinir oluyorum ya
Corty beyzasaglam ekmek hiç yemiyorum o halde 140 çıkıyor tokluk şekerim. 150 yi geçmedi hiç ama korkuyorum. Kahvaltım yulaflı omlet biraz sütle pişiyor söğüş ve Zeytin öğlen sadexe sebze yemeği ve yoğurt akşam da ızgara tavuk veya köfte bakalım sınırda şimdi endokrn ne der