Feride-42 Sermec27 maşallah güzel çıkmış bende akşam yemeğinden 3 saat sonra ölçebildim çubuğum yeni gelmişti 102 çıktı dedim acaba 1.saat çok mu yüksekti
Merveyzc1661 Feride-42 olabilir kuzu senin porsiyonunda fazlaydı ama bu akşam 🙈 şüphelenincr kalkıp evde yürü
Sarew Sermec27 bisey sorabilir miyim ben ölçüm yaptım 140 çıktı fakat kan az cıktı 15 dakika sonrasın da farklı parmktan ölçüm yaptım 124 çıktı sizce kanın az cıkması falan etkiliyor mu daha önce hiç olmamıştı
Merveyzc1661 Sermec27 aynı durumdayım bende bir kare bitter attım ağzıma şimdi sıcak sütle biraz isteğimi kessin diye 😢
Sermec27 Sarew evet o da etki gösteriyor ama arada cok zaman var iki ölçüm arası hangisi dogrudur bilemem
Sarew Sermec27 anladım tesekkurler🌸 öyle duymuştum arka arkaya mı yapmam lazımdı testi bilmiyorum oype duydugum için 15 dakika sonra olctum
Anne01 Sermec27 Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin darısı da bizlere olsun agirlastikca zaman geçmiyor sanki
minnakvearas Sermec27 benim de bugun testim yapıldı açlık 70 yüklemeden 1 saat sonra 151 çıktı çok moralim bozuldu.😔 zaten cok dikkat ediyordum beslenme uzmaniyla birlikte ilerliyorduk nasil daha cok dikkat edebilirim ki?
Sermec27 minnakvearas canım diyetisyen daha faydalı olur diye düşünüyorum ben ekmek makarna tatlı meyve hamur işi pirinç patates havuç bunları kestim az az sık sık yiyorum 3 ana öğün 3 ara öğün yapıyorm
Feride-42 minnakvearas dikkat etmenle yüksek çıkmasının bi alakası yok canım varsa gebelik şekeri zaten çıkıyor
Nundiyebiri Sermec27 ben normalde 4 doz 4 özgün vuruyordum bu gün bana birde levemir verdi gece vur dedi ama ben zaten gece novapen vuruyordum şimdi ikisinide mi vurcam kafam allak bullak oldu