Sermec27 Feride-42 ben yapcam canım hatta annem geldi başladık bile inşallah bu sefer kavusuruz inşallah bu sefer sonu güzel biter eşyaları yıkadık üütlemeye başladık odayı hazırlamaya başladık içim tuhaf oldu ama yapmak istedim
Feride-42 Sermec27 herkesin düşüncesi duyguları farklı kuzum bir de senin ilk olunca ondan. Önceden de ruh halim iyi değildi zaten eşimin ailesi yüzünden tam evi ayırdım düzelirim derken bebeğimi kaybettim 😔 benim normal hayatımla ilgili de hiçbir şeye karşı hevesim yok kalmadı yani
beyzasaglam Ysmn029 ben4 parca bi gecelik bi picama takimi bi sabahligi olan önden 4 düğmeyle acılan bi takim aldım kullanışlı geldi
Sermec27 Feride-42 anladım canım benim de bir cok seye hevesim kalmadı da işte yapayım dedim büyük bir hevesle tabi yapmadım ama işte yaptım işte öylesine
Erni34 Sermec27 nasıl bir diyet uygulayıp suyunuzu normale getirdiniz benim de suyum biraz fazla çıktı da yardımcı olabilir misiniz?
Sermec27 Erni34 ekmek makarna tatlı meyve hamur işi pirinç patates yemeyerek az az sık sık yiyerek seker diyetine dikkat ederek
Seyma91 Sermec27 meyve yoksa ara öğünlerinizde ne tüketiyorsunuz? Diyetisyenim 3 ara öğünümü meyve yanına yoğurt süt peynir şeklinde kurguladı
Nundiyebiri Şimdi ben akşam yemeğinden önce insülin kullandım açlık 89 du bir kase yogurt yedim sadece tokluk bir saat sonra ölçtüm 88 çıktı eeeee bu vurdugum insülin ler ne işe yarıyor ikinci saate 85 çıktı
mervegnr Eceee7 oyy Maşallah canım, gözün aydın. Darısı başımıza inşallah. Sayfayı takibe aldığım zaman sizler hep aktiftiniz sizleri takip ediyodum, simdi hep doğum yaptım haberlerinizi alıyorum. Bende 33+6 oldum. Hayirlisi bakalım benim nezaman olucak 🥰🌼
Eceee7 mervegnr sagol canim evet bi seray kaldı bizim dönemden saglikla gelsin bebisiniz inşallah 😊 simdi de ağlayan meme isteyen bebekle sabahlama dönemi hamileliği ozleyeceksiniz ama minik suratı görünce iyi ki diyeceksiniz😇
Ysmn029 Feride-42 seni çok iyi anlıyorum canım bende ilk bebeğimi kaybettim . Hastaneden boş çıkmayı çok iyi biliyorum 😔 Daha hiç birley almadım bebeğime 30 haftalık olduk. Alayım diyorum elim gitmiyor bakıp bakıp duruyorum