Sermec27 Feride-42 ben korkumdan iş yaptım biraz yürürdüm süpürme yaptım kanepe örtüsü falan düzenledim yatsam 130 görürdüm bende
Feride-42 Merveyzc1661 aynen ya gittikçe kilo veriyorum bu hafta yine vermişim 🤦♀️tuzlu çubuk kraker yedim bende düşünce
Merveyzc1661 Feride-42 kuzu ben evin içinde deli dana gibi yürüyom bir saate yakın 2bin adım felan öyle şüphelendiğim zaman başka türlü olmuyor hep dışarı çıkıp yürüyemiyoruz ki
Feride-42 Merveyzc1661 aynen ya çok sevindim biraz sonra akşam yemeğini yiyeceğiz oğlumla eşim mesaiye kalacakmış akşam nohut yemeği yoğurt çorbası yoğurt domates salatalık yiyeceğim bir dilim de tam buğday ekmeği yiyeceğim
Feride-42 Akşam yemeğinde 3 kaşık nohut yemeği 2 kepçe yoğurt çorbası bir domates bir salatalık bir dilim tam buğday ekmeği 4 parça karpuz yedim 1.saat 110 çıktı
Salihsaliha Ya bu şeker çok değişken bazen az yiyorum çıkıyor bazen çok yedim diyorum düşük oluyor. Akşam bir kase taze fasulye iki kutu patlıcan dolması, 7 dolgun sarma ve üç büyük dal brokoli yedim. 108 çıktı. Dolmalar bulgurdandi
Nundiyebiri Ysmn029 Ben bir tane gecelik aldım3 tane pjama aldım 2 önden tam düğmeli Bir yarım düğmeli
Merveyzc1661 Ysmn029 ben gecelik ile daha rahat ederim diye düşündüm gecelik aldım bir tanede ceyizimde vardı lohusa takımı oda alt üst şekilde pudra ama yinede zorunda kalınca kullanırım 😂
beyzasaglam Ysmn029 ben4 parca bi gecelik bi picama takimi bi sabahligi olan önden 4 düğmeyle acılan bi takim aldım kullanışlı geldi
Sermec27 Akşam 2 kaşık pirinç pilavı 3 köfte yanında fırında patlıcan 5 6 kaşık salata yedim 117 cıktı 🥰
Feride-42 Meyve kuruyemiş tarzı atıştırdım bakalım kaç çıkacak ama hala açım meyve beni çok acıktırıyor ya 😔
Feride-42 Ben normal pijama almıştım kızımda zaten gece 23.45 te doğum yaptım odaya geçmem 2.5u bulmuştu. Öğlen de çıkmıştım. Zaten bebeğimi kaybettiğim için umurumda olmadı bir şey. Bunda da hiçbirşey almayacağım da hazırlamayacağımda beşiğini bile kurmayacağım
Sermec27 Feride-42 ben yapcam canım hatta annem geldi başladık bile inşallah bu sefer kavusuruz inşallah bu sefer sonu güzel biter eşyaları yıkadık üütlemeye başladık odayı hazırlamaya başladık içim tuhaf oldu ama yapmak istedim
Ysmn029 Feride-42 seni çok iyi anlıyorum canım bende ilk bebeğimi kaybettim . Hastaneden boş çıkmayı çok iyi biliyorum 😔 Daha hiç birley almadım bebeğime 30 haftalık olduk. Alayım diyorum elim gitmiyor bakıp bakıp duruyorum
Merveyzc1661 Eceee7 ay hadi gözünüz aydın olsun nasılsınız bebişiniz siz nasılsınız 🙊 darısı biz hamişlere doğurmak
mervegnr Eceee7 oyy Maşallah canım, gözün aydın. Darısı başımıza inşallah. Sayfayı takibe aldığım zaman sizler hep aktiftiniz sizleri takip ediyodum, simdi hep doğum yaptım haberlerinizi alıyorum. Bende 33+6 oldum. Hayirlisi bakalım benim nezaman olucak 🥰🌼