Suzii-90 demetinceyildirim Sermec27 bizde Trabzonlular esimde bende ama bizde hic görmedik kocaelide doğduk burda büyüdüm ama bizde oglusumuz gelince gezmek istiyoruz insallah
demetinceyildirim Eceee7 haha 😆 hiç gitmedim İstanbul’da doğdum büyüdüm babamda dahil,dedelerimiz trabzonlu ☺️
Eceee7 demetinceyildirim ben Karadeniz turu yapmıştım.samsuna kadar gezmistim cok guzel yemyeşil mis gibi doga bebisle gidin derim ilerde😊
demetinceyildirim Eceee7 inşallah oğlum 4 yaşında büyüsün gideriz diyordukk süpriz yumurtam çıktı işte artık oda büyüyünce 😂
Eceee7 demetinceyildirim ben esime kiz doğsun 1 yasina gelsin kızla da gidelim.karadeniz e bir kez daha gezelim.diyrm cok beğenmiştim ordu samsun trabzon cok guzel
Deletedmom737382 Suzii-90 aynen benimki beni iyice hasta yapti tam panik atak 😂 bugün tokluk 90 geldi aksam, onada igne vurursam artik bilemiyorum, yolun sonu görünmez😬
Sermec27 demetinceyildirim Eceee7 Tubaaa90 Suzii-90 @ damlaaltinay Deletedmom737382 ilk kez bu kadar yüksek cıktı 1. Saat menemen yaptım az salatalık 3 zeytin 1 cay bardağı kefir 1 dilim tam bugday ekmeği yanında karabuğday patlağı üzerine labne sürdüm 125 cıktı
damlaaltinay Sermec27 ne güzel ya benim bir gün 130 bir gün 110 çıkıyo tokluk anlamıyorum 😓 sizinkiler nasıl bu kadar düşük çıkıyo 🥺
Deletedmom737382 damlaaltinay @Sermec27 canim sakin kendine stress yapma 140 kadar yolu var. Biz yemekten sonra cok hareket ediyoruz galiba ondan. 130 kötü degil. Stress yaparsan dahada yükselir 😘
damlaaltinay Sermec27 bugün bende kabak sote yaptım 4 yk bir kepçe çorba 2 yk yoğurt bir buğday ekmeği 130 çıktı 🥺
Sermec27 damlaaltinay corba ne corbasıydı canım bugun doktorum 1. Saat 140 ı geçmediği sürece ikinci saat 120 yi geçmediği sürece sıkıntı yok dedi ben genelde akşam ekmek yemiyorum sadece sabah yiyorum ekmeği
damlaaltinay Deletedmom737382 bugün örgü yaptım bayağı örgü yaptığım günlerde neden yükseldiğini anlamıyorum 🤔 1 tam buğday ekmeği 4 yk kabak sote 2 yk yoğurt 1 kepçe karnabahar çorbası yedim 🤦♀️
Deletedmom737382 damlaaltinay her vucut baska canim takilma fazla 140 sinir. Yemekten sonra evde durmadan hareket et ozaman cok güzel düsüyor. Ben yemekten sonra evde yukari asaga is yapiyorum 🤦🏻♀️😂