Sermec27 Nundiyebiri canım 1 hafta cok farketmez eger bu fark 2 3 haftaya cıkarsa normal dogum zor olur
Nundiyebiri Sermec27 https://resimyukle.link/i/W006p 28+5 din ozaman Karnı küçük kafası büyük Ha bide zaten çift böbrek sorunumuz var 🤦
Sermec27 Nundiyebiri canım bırda yazan ölçüme göre eger o zaman 28+5 sen kafası 1 hafta önde kılosu haftasıyla uyumlu boyu 1 hafta geride duruyor gayet normal bence böbrek için bir sey diyemiycem geçmiş olsun canım
Feride-42 Benim bebeğin kafası 16 gün önde hep öyle gidiyor ama doktorum bir şey söylemedi. Bu 3.bebeğim hepsinin kafası büyük genetik amcasına çekmişler. Kaybettiğim kızımında kafası büyüktü
beyzasaglam biyologelif benim bebek 30+0 da 1536 gr 41 cm çıktı 31. Haftayla uyumlu gibiydi doktorum gayet iyi dedi aslında bi yandan da bayramdan önce 39 uncu haftadan gün alırsa alırız bebeği uzun tatile bırakmak istemeyiz falan dedi tam anlayamadım. Senin bebiş nasıl küçük mü
biyologelif beyzasaglam 27 haftalıkken 1050 gr dı dr haftasıyla uyumlu dedi. Boyu hiç söylemiyor. Ben serklajlıyım kısmet olursa benimde 37 haftam bayram sonrası ama ne olur bilmem. O günleri nasip olur görürsek araları çok yakın olur
beyzasaglam biyologelif evet yakin olacağa benziyolar bakalım sağlıkla gelsinler de 1 hafta önce sonra fark etmez
Feride-42 Akşam yemeğinde 5 kaşık yeşil fasulye yemeği bir kase yoğurt yarım dilim tam buğday ekmeği salata ve 1 kaşık pirinç pilavı yeidm 20 dk yürüdüm geldim 1.saat 119 çıktı
Sermec27 Feride-42 bende 20.46 1 saat 21.46 2. Saat ölçüm yapcam aclık 76 cıktı 4 kaşık patates salatası yedim ama patates 1 dilim yoktu nerdeyse içinde yanında 8 10 tane yuvarlak fellah köftesi 1 tane bulgurdan kuru dolma yedim 🥰
Sermec27 Feride-42 inşallah canım inşallah son 20 gün kaldı inşallah artık geçse bitse şu günler hayırlısıyla 🤲
Feride-42 Sermec27 geçer kuzum inşallah geçer inşallah doğumdan sonra kalmaz şeker de rahatça yer içersin
Sermec27 Feride-42 inşallah canım valla şu an tek düşündüğüm sağ salim kucagıma almak artık diyeti de yememeyi de cok takmıyorum sağ salim kavuşalım inşallah 🤲