biyologelif beyzasaglam bencede böyle beslenmeye bebek kilo alır inşallah. Meyve hiç tüketmiyorum mesela tüm kilo aldıran şeyler şekeri çıkarıyor
beyzasaglam biyologelif benim bebek 30+0 da 1536 gr 41 cm çıktı 31. Haftayla uyumlu gibiydi doktorum gayet iyi dedi aslında bi yandan da bayramdan önce 39 uncu haftadan gün alırsa alırız bebeği uzun tatile bırakmak istemeyiz falan dedi tam anlayamadım. Senin bebiş nasıl küçük mü
Merveyzc1661 Nundiyebiri erik beni yükseltiyor mesela kişiden kişiye değişiyor bunlar arkadaşlar 10 tane erikle 128 gördüm ben 🤣
Merveyzc1661 Sermec27 ama diyet menüsü değil yükselmesi çok normal sonradan kanına şeker karışıyor demekki arayıp bir doktoruna sorabilirsen sor bence Feride-42
Sermec27 Kızlar öğlen 8 catal söğürme yedim söğürme domates soğan ve köz patlıcanla yapılan bir antep yemeği 1 dilim tam bugday ekmeği ile yedim 1 saat 129 2 saat 122 cıktı
Feride-42 Merveyzc1661 doktorum devlette canım normal muayene de bile cımbızla ağzından laf alıyorsun 🤦♀️
Nundiyebiri Sermec27 birşey sorcam gene sen belki biliyorsundur abla bebegin kafası ve karnı bir hafta önde olması bir dogumda değişiklik gösterir mi iri ve iri bebek mi olur
Sermec27 Nundiyebiri canım 1 hafta cok farketmez eger bu fark 2 3 haftaya cıkarsa normal dogum zor olur