biyologelif Tes ben genelde 2 yumurta 1 dilim ekmek ve kaşar falan yiyorum bu ara çok ölçüm yapmadım. Sürekli yatıyorum oda yüksek çıkarıyor. Ben sizin kadar az yesem 140 altı olur giibsa
Merveyzc1661 biyologelif önemli olan 140 altında tutmak zaten canım iki yumurta yükseltir tek yumurta yiyorum ben her zaman ve haşlama oda kırması yüksek çıkartıyor
biyologelif Merveyzc1661 bende bebek kilo alsın diye yiyordum ama böyle çıkarsa düşürürüm hep 2 yumurta yiyordum çıkarmıyordu bu kadar
Feride-42 Sabah kahvaltıda 1.5 dilim tam buğday ekmeği bir küçük kase yoğurt bir domates bir salatalık bir haşlanmış yumurta sarısı ve 3 kaşık karışık kızartma yedim patates ve biber 108 çıktı şekerim 🤷♂️
Merveyzc1661 biyologelif ben az yiyorum diyet gibi düşün benek kilo alıyor önemli olan yediğin miktar değil yediğin şeylerin besleyici olması 😊
beyzasaglam biyologelif Bende bugün ekmek yemeyim diye yulaflı omlet yaptım peynir ve 1 Yumurta ile 140 çıktı yaninda 3 zeytin domates salatalik yemiştim şaşırdım baya yulafın yukseltmemesi gerekir saniyodum
Merveyzc1661 beyzasaglam kuzu yulaftan mıdır bilmem ama yumurta kırması da yükseltiyor benide tam buğday yükseltiyor mesela yulaf denemedim henüz 💕
biyologelif Merveyzc1661 benide yulaf çıkarmazdı ama porsiyon fazla birde 2 yumırta vardı içinde 4 dilimde kaşar yedim.
biyologelif Anne01 açlığım o kadar çıkmadı ama dikkat dışarıdan çiğ köfte yediğim bir zaman 175 i gördüm. Normalde 140 ın altında tutmaya çalışıyorum ama
biyologelif Anne01 açlığım o kadar çıkmadı ama dikkat dışarıdan çiğ köfte yediğim bir zaman 175 i gördüm. Normalde 140 ın altında tutmaya çalışıyorum ama
Merveyzc1661 biyologelif olabilir kuzu bol bol su ve hareket et birşey olmaz öyle olduğunda 🙊 bir sonrakine daha dikkatli olursun 🌸
Anne01 biyologelif benim acliklarimda da sıkıntı vardı özellikle sabah. 140 in altında tutmak lazım diyete uymak çok önemli
biyologelif Merveyzc1661 serklaj olduğu için yatarak bir hamilelik geçiriyorum o yüzden hareket sınırlı
Gmommysboy Anne01 açlık benm de yüksek çıkıyor 97-106aralığında hep..insülin 8doz bi kere yapıyorum yatmadan evvel yok düşüremiyorum bıktım
Sermec27 Kızlar bugun 12 13 kaşık bulgur pilavı yanında 1 tabak dolusu patlıcan kabakla sebze yemeği yaptım 10 kaşıkta o vardı 108 cıktı aslında normalde ölçmezdim ama baya tabak dolusu yiyince merak ettim 🥰