Feride-42 Akşam yemeğinde iki kaşık pirinç pilavı bir dilim tam buğday ekmeği bir tane tavuk pirzola fırında yaptım yanında dört tane küp şeklinde patates, bir kepçe mercimek çorbası bir tabak salata bir kase yoğurt yedim 103 çıktı
Merveyzc1661 Feride-42 sen ölçüm attıkça bana birşeylet oluyor 😂😂😂😂😂 kız doktorunla görüştün mü bu durumu bence sende şeker felan yok 😂
Feride-42 Merveyzc1661 kuzum valla aslında atmak istemiyorum motivasyonları bozulur diye ama kafam karışıyor bende atıyorum fikrinizi almak için doktora daha pazartesi günü gittim devlette yani ulaşmam mümkün değil.
Merveyzc1661 Feride-42 muhtemelen canım o hafta stres ve sıkıntı yapmışsın yüklemeler ve ölçümler o yüzfen yüksek çıkmıştır 😊 yinede riske atmamak en iyiai gitmişken keşke aorsaydın hep düşük çıkıyor senin zaten
biyologelif Bende akşam 1 tabak taze fasülye 3 kaşık bulgur pilavı ( içinde tel şehriye vardı) 3 küçük kanat vardı
Anneyizbiz Hanımlar benim açlıl bugün 116 çıktı sağ elimden. Sol elimde 89 çıktı sonra tekrar sağ elden başka parmağa geçtim 95 çıktı neden bu kadar oynuyor hangisi doğru bunların var mı yaşayan
Nundiyebiri Anneyizbiz makineden bir kez ölçüm yaptıktan sonra bir sonraki ölçümle arasında minimum 15 dk olması gerek ilk çıkan sonuç dogrudur
Feride-42 Açlık 81 çıktı tokluk 95 iki dilim beyaz ekmek ve üç kaşık sucuklu yumurta yedim kayınvalidemgildeydim o yüzden böyle yedim
Gmommysboy Anne01 açlık benm de yüksek çıkıyor 97-106aralığında hep..insülin 8doz bi kere yapıyorum yatmadan evvel yok düşüremiyorum bıktım
Anne01 Gmommysboy benim sabah 12 doz akşam 10 doz yemeklerden önce. Ama sabah hala açliklarim yüksek çıkabiliyor ya da sınıra yakın. Allah yardimcimiz olsun.Bebeğinizin gelişimi nasıl kaç haftaliksiniz
Nundiyebiri Anne01 eger akşam aç karna yatarsanız sabaha kadar bu seferde açlıktan yükselebilir maalesef yatmadan yogurt falan yediğinizde sabah daha düşük sonuçlar göreceksiniz
Gmommysboy Anne01 Nundiyebiri ben gece 11de 8doz vuruyorum yatmadan ara öğün yapıyorum.gün içinde canım çekersen tatlı matlı götürüyorum ama toklukları düzene sokabiliyorum.gece muhtemelen hipoglisemiye giriyorum oldu bitti gece kalkıp yiyen birisiyim zaten🥺 gece yesemde aynı yemesemde..gene tarçınlı süt ya da yoğurt yiyip yatıcam belki tarçın toparlar..🤷🏼♀️ 36.haftaya başladım canım,iki -üç hafta önce dr gördü 2kg boyu normal herşey haftasında suyu arttır dedi -ki dediği gibi 2-2.5lt su içiyorum sıvım sınırdaymış normal ama artsa bi tık iyi olur dedi.yarın bi daha gidiyorum bakalım ne dicek🙏🏻🪴
beyzasaglam Bugün dahiliye ye kontrole gittim de aletten aynı anda ölçünce 20 değere kadar farkı tolere edebiliriz diyetine uyduğundan eminsen gerisini kafana takma bebekler hassastır diyetini gevşetme dedi