damlali Sermec27 canım açlık 80 tokluk 136 çıktı kahvaltım iki dilim peynir salatalık yarım yeşil biber 5zeytin bise yarım saat geç yaptım kahvaltıyı kalkamadım
Ysmn029 Sose yok yok öyle değil doktor da söyledi burda arkadaşlar da söyledi. 7 de başladıysan 8 de ölçmelisin
Ysmn029 Acaba bizim ki gebelik şekeri diye mi 1 saat ölçüyoruz çünkü kayınbabam da şeker hastası çok iyi hastanelere tedavi gördüm ben öyle bişey duymadım diyor 2 saat sonra ölçülmesi lazım diyor . İnat etti onu da ölçmek istedim 2 saat olsun öyle dedi
Dbe24 Ysmn029 kimisinde hem 1.saat hem 2.saat çlçülmesini istiyorlarmış kişiden kişiye değişiyor galiba banada sadece tokluğu 1.saat olarak ölç 2.saate gerek yok dediler
seyma_utku Ysmn029 gebelerde 1. saati istiyorlar, normal diyabet hastaları 2. saati ölçüyor canım. Sınırları da farklı zaten
minnoshan Ysmn029 canım benim dahiliye doktoru gebelik şekerinde 1 saat sonra ölçüm demişti normal şekerden farklı sanırım
Ysmn029 biyologelif 1 saatte onu vücut nasıl hazmedecekmiş diyor 2. Saatimi de ölçtüm iyice düşük çıkıyor 1. Saate göre
Ysmn029 Dbe24 tamam 18 inde kontrolüm ama zaman geçmiyor ya 5 6 hafta ara koydu bu sefer kontrole geçmek bilmedi gerçi oturduğum yerde kadın doğuma gittim ama ultrasonu çok kötü bebek görünmüyor bile 😩
Dbe24 Ysmn029 valla hiç sorma bu yasaklar mahvetti bizleri olan bizlere oluyor hep aksıyor çoğu şey 🤷🏻bende bi önceki kontrolüme gittiğimde ultrason cihazı resim vermeyen modelmiş mutlulukla girdim bebişi görcem resmi olcak diye vermediler ama gördüm Allahtan inşallah bidahakinde görürsün 😊
Merveyzc1661 Ysmn029 kuzu ya 27. -28 de 1160 gramdı 31 de hareket azlığım oldu gittiğimde 1500 gramdı 🙊 🧿 diyet uygulamama rağmen bebek kilo almıştı eğer merak ettiğin buysa 😊
beyzasaglam Ysmn029 Benim en son kontrolüm 26+1 di zaten şeker de o zaman çıktı 1036 kg 36 cm çıkmıştı canım
Ysmn029 Merveyzc1661 evet bunu merak ettim gerçi diyete yeni başladım da yine de merak bende bulunduğum yerde gittim 25+6 ama ultrason pek iyi değil 1000 gr 37 cm dedi
Ysmn029 Dbe24 aynen bişey de kalmadı aha bitti yasaklar da önemli olan son zamanlar ya o zaman da yasak olursa diye korkuyorum
Merveyzc1661 Ysmn029 maşallah kuzum güzel merak etme bebekler besleniyor bende korkuyordum ama kilo almıştı zaten daha besleyici şeyler yiyoruz 😊
Dbe24 Ysmn029 inşallah olmaz ya Patlıcaz artık evde otur otur yürüyüş yapamıyoruz rahat rahat doktor bana diyor şeker için 10 15 dakka yürüyüş yap nerdeee millet geziyor biz çıkınca polis denk geliyor 🤦🏻
Ysmn029 Dbe24 havalar da güzel olunca evde oturmak daha zor geliyor. Ya yürüyüş bende yapmak istiyorum ama azıcık yürüsem belim çok ağrıyor
minnoshan Dbe24 canım hamileyim üstelik şekerim var yürümem lazım de denk gelirse bi sorun olmaz diye düşünüyorum
Dbe24 Ysmn029 işte hep oturmaktan oluyor öyle dibimizde a101 var ihtiyacım olduğunda gidiyorum eve gelene kadar akla karayı seçiyorum bacak ağrısından düzenli yürümeyince ağrı oluyor
Ysmn029 Dbe24 evet oturmaktan yatmaktan tembelleştik benim sezaryen olacak ya çokta takmıyordum yürüyüşü ama şeker çıkınca şart yürümek 🚶