Merveyzc1661 Sermec27 ben bugün bir kase taze fasulye biraz et yedim tokluk 84 çıktı niye acaba ya yarın doktoru arıcam senin hic boyle olmusmuydu 🤷🏻♀️
Sermec27 Merveyzc1661 evet canım ax cıktıgı oluyordu böyle 85 86 falan normal yani zaten yrdikleirn cok az düşük cıkması normal 🥰
Merveyzc1661 Sermec27 ay korktum dedim yeni birşey mi başlıyor çikolata attım ağzıma biraz baş dönem oldu şimdi biraz daha iyim tansiyonum düşüyo o zaman he az yediğim için 🤷🏻♀️
Ysmn029 Kızlar akşam yemeğinde mercimek çorbası bulgur pilavı ve yanında orta boy karnıyarık vardı bir de cacık salata 1.5 dilim ekmek ve 107 çıktı nasıl acaba ?
Sose Ysmn029 gayet güzel.. Ben onu yemeğini yemeği bitirdiğin andan itibaren 1 saat diye biliyorum bak.. Ona rağmen güzel çıkmış yanni senin
Ysmn029 Sose yok yok öyle değil doktor da söyledi burda arkadaşlar da söyledi. 7 de başladıysan 8 de ölçmelisin
Dbe24 Sose ağzınıza ilk lokmayı aldığınız saatten 1 saat sonrasında ölçüyorsunuz mesela 7 de yemeye başladınız ilk lokmayı attınız ağzınıza 1 saat sonra tam 8 de ölçmeniz gerekiyor
Ysmn029 Sose yok yok öyle değil doktor da söyledi burda arkadaşlar da söyledi. 7 de başladıysan 8 de ölçmelisin
damlali Sermec27 canım 155cıkmasının bebeğe ne zararı oluyor çokmu oluyor moralim bozuldu bazen yüksek oluyor diyet listemden şaşmıyorum ama yükseliyor