Nundiyebiri Kızlar işinize yarar mı bilmiyorum dagi de indirim var lahusalarda alt üstler 50 bedene kadar hep 60 TL sabahlıklar da 110
Ysmn029 Dbe24 evet oturmaktan yatmaktan tembelleştik benim sezaryen olacak ya çokta takmıyordum yürüyüşü ama şeker çıkınca şart yürümek 🚶
Nundiyebiri Ysmn029 Dagi büyük bir marka İstanbul gibi büyük şehirlerde var sadece hemde kurumsal bir firma genelde iç çamaşırlarını alıyorum ben
Merveyzc1661 Ysmn029 maşallah kuzum güzel merak etme bebekler besleniyor bende korkuyordum ama kilo almıştı zaten daha besleyici şeyler yiyoruz 😊
damlali Sermec27 canım açlık 80 tokluk 136 çıktı kahvaltım iki dilim peynir salatalık yarım yeşil biber 5zeytin bise yarım saat geç yaptım kahvaltıyı kalkamadım
damlali Sermec27 benim iki dilimdi bebeğin karın cevresi biraz zayıf olunca 2bucuk yaptılar kahvaltıda canım ama normalde bu yazdığım kahvaltı 117 filan çıkıyordu peki 136 sıkıntılımı cok 140altı ya yinede
Sermec27 damlali benim kılosu haftasıyla uyumlu gidiyor karın cevresi 4 5 gün geride ben 1 dilim yiyorum yine 🥰
damlali Sermec27 aynen benimde öyle 32+2de 1800gramdı karın cevresi 3gün geride peki canım 136olması sıkıntı yaratırmı tinerde 140altı ya??_