beyzasaglam Nundiyebiri Evet kayinvalidemin yapmıştı toz tarhana zaten çok sevmiyorum içmesem de olur 🙈
beyzasaglam Nundiyebiri Yaş bizim buralarda çok olmuyor ya kahramanmaraş taraflarında sizin oralarda yaygın sanırım
Dbe24 Nundiyebiri iyi bari 4 gündür diyet yapıyorum hala değerleri çözemedim her ölçümde farklı çıkıyor çünkü kafam karışıyor teşekkür ederim 😊
Nundiyebiri Dbe24 menüde ekmek ve patates yoksa çok yükseltmiyor un falanda yoksa yemeklerde çook düşük çıkıyor
Feride-42 Akşam şekerim 120 çıktı yediklerime göre iyi kızartma yoğurt domates salatalık bir dilim tam buğday ekmeği ve bir kaşık makarna yedim
Nundiyebiri Feride-42 ondan sordum patates varmı diye o kadar temizlik harekete şekerin bile düşmüş olabilir 🤭
Dbe24 Nundiyebiri tamam o zaman burdan yola çıkarak devam edeyim ben zaten 6 gün sonra diyetisyene fotoğrafını çekip göndericem defterin ona göre bişey der herhalde 😕
beyzasaglam Nundiyebiri Hatta kurusu da farklı sizde parça parça oluyodu çerez gibii de ikram ediyorlardı arkadaşlarım bizde tamamen un gibi olur elenir
Sermec27 Nundiyebiri maraş tarhanasına bayılıyorum çatır catır yerim cips giib ben Gaziantepliyim annem annem dedem maraşlı ama annem Gaziantepte doğup büyümüş 🥰
Nundiyebiri Dbe24 sabah yumurta salatası haşlanmış ekmeksiz oda hiç yükseltmiyor bol ekşili zeytin yağlı 😁🤭
biyologelif Hayal11 evet ilk öğrendiğim zamanlarda doktor kan testlerinde istemişti o zaman açlıklar düşüktü. Benimde 19 haftada kendim tokluk şekerime bakıp yüksek görünce diyete başladım
Nundiyebiri beyzasaglam onu suya koyunca çorba oluyor koymazsan cips gibi yiyorsun ara öğün de yiyorum hiç yükseltmiyor
Nundiyebiri Sermec27 evet ben Diyarbakırlı yım eşim Maraşlı burda ilk yedim garipsedim onun sayesinde cips yemeyi bıraktım