Anne01 Sermec27 çok uyumak etkiliyor uykusuzlugunda etkilediğini öğrendik 😊 şeker bilmediklerimizi öğretiyor bize
Nundiyebiri Anne01 😭😭😭😭 ben köyde oturuyorum 17 de merkeze gidicem ozaman herşeyi alırım dedim yol 210 km bir daha o yol çekilmez gibi ya 🤦
CananDmrkle Ysmn029 şeker yüklemesi yapıldı bana yüksek çıktı, şimdi yükleme yapılmadan açlık tokluk bakılacak
Anne01 Nundiyebiri uzakmış ayın 17 sinde yasaklar bitince açılır mi bilmiyorum takip et öyle git bence. Kaç haftaliksin
Nundiyebiri Anne01 kapanma uzatıldı bide ben 17 sinde açılıyor diye 17 sine aldım yol izni falanda çıkardım ama bakalım
-Papatya33 Benim de yarın aclık tokluk kan seker ölçümü yapılacak doktor gebelik sekerinden süpheleniyor
Merveyzc1661 4 kaşık taze fasulye 3 parca tavuk bir kase yoğurt tokluk 94 çıktı 🤷🏻♀️ 😂😂😂 şimdi çay ile bir halley yicem galiba 🙊
Sermec27 Kızlar akşam 2 kabak attım fırına üstüne soğan domates biber sosu yaptım 1 dilim de patates vardı yanında 3 kaşık salata 91 cıktı 🥰
Nundiyebiri Sermec27 sen doguma yaklaştı ya değerlerin düşük çıkınca mutlu oluyorum Benim açlık 92 çıktı 😁😁
Merveyzc1661 Nundiyebiri ay kuzum sorma anlamadım bende birşey herşeyi not alıyorum doktoruma danışcam en kısa zamanda 🤷🏻♀️
biyologelif Kızlaaar bu akşam bir hovardalık yapayım dedim kız kardeşime uydum bir mega çiğ köfte dürüm ve yarım tabak çorba içtim. Şekerim 177 çıktı ben şookk hemen tarçınlı su içtim bir daha tövbe. 😒