CananDmrkle Sermec27 ölçüm aletim yok evde hastanede yaptıracağım 2 gün sonra bakılacak tekrar. Fazlaysa neden veriyorki doktor sordum hatta çok ilginç zaten hamilelik de hep tedirginiz
Sermec27 CananDmrkle fazla canım burda bir kaç kişiye de 3 dilim vermiş doktor 2 dilim bile yükseltiyor 3 dilim bence baya yükseltir
CananDmrkle Meyve ve sebze olarak ne yiyorsunuz peki ? Bana elma,kivi, kayısı,çilek,erik yiyebileceğimi söyledi. Yoğurt, kefir yiyorum bol bol su içiyorum. Et balık tavuk bulgur pilavı, yulaf gibi şeyler yiyorum.
beyzasaglam CananDmrkle Ben bi gün yulafla sütün içine muz doğradim da yükselteceğini biliyodum hakikaten baya yukseltti muzdan uzak durmak lazim. Çilek 10 tane falan yiyorum sütle birlikte etkilemiyor
Sermec27 Bsmlh ayy inşallah bacım ya cok sevindim bir de kalsaydı ağlardım artık 😁🥰 cok sevindim bebiş nasıl
beyzasaglam Bsmlh Bende çok sevindim hem sizin adınıza hem kendi adıma bebeğinizi sağlıkla büyütün İnşallah 💕
Sermec27 Anne01 bence etkiler canım ben bir kere sabah 6 da kalktım uyuyamadım o gün hep değerim yüksek cıktı
Anne01 Sermec27 bende bu gece hic uyuyamadım değerlerim yüksek insuline rağmen. Yediklerim aynı şeyler artık bu uykusuzluk aklıma geldi
Ysmn029 Nundiyebiri canım benim de sabah açlık 82 tokluk 130 çıktı ama nasıl iyi mi acaba kahvaltıda diyet listesinin dışında bişey yoktu ama biraz yüksek geldi bana
Ysmn029 CananDmrkle şeker yüklemesi yapmadan bakılacak değil mi bende gitsem dahiliye bakar mı diye düşünüyorum tekrar
CananDmrkle Ysmn029 şeker yüklemesi yapıldı bana yüksek çıktı, şimdi yükleme yapılmadan açlık tokluk bakılacak
Ysmn029 Nundiyebiri teşekkürler çok soruyorum ama bende tecrübesiizm işte ya bugün öğlen tokluk 109 akşam 129 çıktı. Masada karpuz kavun erik vardı onlardan da yedim rahat 3 dilim karpuz 3 kavun patatesli köfte yapmışlardı ondan yedim ve yanında pide bunlara rağmen 129 çıktı valla şaşırıyorum ben bi kaç defa ölçtüm 1 2 değer oynadı sadece
Anne01 Sermec27 çok uyumak etkiliyor uykusuzlugunda etkilediğini öğrendik 😊 şeker bilmediklerimizi öğretiyor bize