biyologelif Sermec27 sen o düşük sonuçlarınla bile cesaret edemiyorsun benim neyimeydi acaba. Gündüz marulla yediğimde çok çıkarmıyordu lavaşı ve miktarı fırlattı.bir daha yapmam böyle işler
Ysmn029 Nundiyebiri teşekkürler çok soruyorum ama bende tecrübesiizm işte ya bugün öğlen tokluk 109 akşam 129 çıktı. Masada karpuz kavun erik vardı onlardan da yedim rahat 3 dilim karpuz 3 kavun patatesli köfte yapmışlardı ondan yedim ve yanında pide bunlara rağmen 129 çıktı valla şaşırıyorum ben bi kaç defa ölçtüm 1 2 değer oynadı sadece
Sermec27 biyologelif valla ben artık farklı seyler denemeyi bıraktım eski menülere beni yükseltmeyen menülere devam ediyorum
biyologelif Nundiyebiri çiğ köfte zayıf noktam düşün baklvamı çiğ köfte mi sorsalar çiğ köfte derim. Ama bir daha canım isterse gündüz miktarını az tutup kıvırcığa sararak yerim
Ysmn029 Nundiyebiri yanlış mı ölçüyor acaba ama eşime falan da bakıyorum annem in makine o da kullanıyordu doğrı diyor
Nundiyebiri biyologelif bende bir yaş pasta canavarıyım dogum günüm geliyor muhtemelen bu sene süzme yogurda mum dikicez 😁😁
biyologelif Nundiyebiri canım ya inşallah seneye yavrunla beraber kutlarsınız ama gündüz 1-2 çatal alabilirsiniz
seyma_utku Nundiyebiri uf benim de haziranda doğum günüm ve pastaya bayılırım bu sene ilk defa pastasız geçecek 😂
seyma_utku Akşam biraz yeşil mercimek, tavuk sote ve bol salata yedim tokluk 109 çıktı. Et tavuk yükseltiyor belli ki mutluyum 🤩
Sermec27 seyma_utku 1 mayıs dogum günümdü 16 17 haziran gibi dogum var doğurayım geçmiş doğum günü pastası yiycem bol bol 😁
seyma_utku Sermec27 ben de doğumdan sonra inşallah normale döneriz de içimizde kalan ne varsa yeriz 🥰