Sermec27 Nundiyebiri düşük cıkar inşallah valla 86 cıkınca 1 dilim dondurma üstüne 1 cilek koydum yedim 🥰
Eceee7 Ysmn029 ben 3 aydır kahvaltıyı erken yapmak.icin 8 de en geç kalkmış.oluyrm uykuyu gündüz ve sabah istemiyr hem doktor hem diyetisyen seker için 3 ana 3 ara öğün istiyorlar onun içinde yemeklerin saatinde olacak
Ysmn029 Eceee7 anladım canım bende erken uyanmalıyım o zaman . Senin kaç çıkıyor tokluk açlık falan çok korkuyorum ben bebeğime bişey olacak diye
Nundiyebiri Açlık 119 Tokluk 150 😭 Yumurta salatası (2 haşlanmış yumurta 2 yeşil sogan az maydonoz yarım limon ) Bir çay kaşıgı labne peynir Bir domates 2 tam bugday ekmek 😢
beyzasaglam Benim bugün ilk kez açlık 66 çıktı bu bi sorun mu alt sınır 70 diye biliyorum da. Yumurta, 1 dilim tam buğday, ligt peynir, salatalik domates yedim Tokluk 122 çıktı
Nundiyebiri beyzasaglam bana doktor 70 altında çıktıgında egzersiz yapma dinlen dedi bana hiç çıkmadı da
Ysmn029 beyzasaglam tokluğu kaç saat sonra ölçüyorsunuz acaba doktorum yemeye başladığın andan itibaren 1 saat sonra ölç dedi de
beyzasaglam Nundiyebiri O zaman demekki hipoglisemi diye kabul etcez. Zaten aclikti hemen yükseliyo birşey yeyince
Eceee7 Ysmn029 cok şükür ben şekerden yana sorun yaşamadım yarin 36.haftaya girecez 24.haftadan beri diyetisyen e gidiyrm
beyzasaglam Ysmn029 Bende 5 gündür başladım insan alışiyo merak etmeyin. Evet yemeğe başladığım saatten 1 saat sonra ölçüyorum Bende
Ysmn029 Eceee7 oh maşallah içimi rahatlattınız dünden beri kendimi yiyorum bişey olursa ya bebek beslenemezse diye